1 des. Fortiden definerer ikke fremtiden din!

0
1684

Hei alle sammen! Da er det 1 desember, og med det har jeg gleden over å presentere første luke i julekalenderen her på personligutvikling.no! Du vil få presentert ett innlegg hver dag frem til julaften, så her er det bare å følge med!

”Det har jeg prøvd før, og da feilet jeg – det vil aldri gå”

Er du en av de som har tenkt denne tanken før? Sannsynligvis, jeg har selv latt meg lure av en slik begrensende tanke. En stor feil mange gjør, er å tillegge fortiden så mye makt at den definerer fremtiden.

  • ”Jeg vil ikke bli såret igjen”
  • ”Jeg orker ikke å miste en jobb til”
  • ”Den forrige ideen min feilet, jeg tør ikke å satse på flere ideer nå”

Fortiden er det som har skjedd før. Du kan forme fremtiden slik du ønsker, ut i fra øyeblikket du lever i akkurat nå! Som Tony Robbins sier: ”Du vil ikke kjøre en bil ved å navigere etter bakspeilet”.

Dersom du har feilet før, gjelder det å se fremover. I NLP sier vi: ”There is no failure, only feedback”. Hva kan du lære av de feilene du har gjort? La feilene hjelpe deg i riktig retning, ved å gjøre noe annerledes enn da det gikk skeis.

Hva kan du lære av den situasjonen da du følte det gikk galt? Hva må gjøres annerledes fra i dag av?
Husk å rette blikket fremover når du ønsker å oppnå noe, situasjonen i dag vil alltid være annerledes enn hva den var i går – på en eller annen måte. Dette er snakk om en innstilling du fra i dag av kan øve deg på å implementere.

Ps. Dersom du liker det du leser her, kan du med et klikk like nettsidene mine på facebook.