10 kosthold-og treningsblogger du må følge

0
14321
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du interessert i hvordan du kan spise sunnere? Vil du lære hvordan du kan trene på en bedre måte? Eller ønsker du bare å bli litt sunnere, og litt mer aktiv?

Vi har plukket frem 10 av våre favorittblogger når det kommer til kosthold og trening. Bak alle bloggene står kompetente personer, som alle har gått sin vei – og som deler hvordan du kan oppnå en sunnere livsstil. Kanskje skal det ikke så mye til som du tror?

Rikke Rynning – Viljetrening.no

Vilje trening drives av Rikke Rynning, som driver en innholdsrik blogg med gode tips innenfor trening utendørs. Og nettopp det at Viljetrening viser at man ikke behøver å være medlem på et treningsstudio hvor man trener på apparater, men heller viser at man kan trene utendørs og at det kan være lekbasert – er årsaken til at vi liker bloggen så godt. Hun viser at man kan komme i gang med trening når som helst, hvor som helst. Les bloggen og la deg inspirere.Besøk bloggen her | Facebook

 

Sara Lossius

Sara er mamma til to jenter, er forfatter, foredragsholder og mental trener. Denne bloggen går i dybden på temaene helse, paleodiett og trening og har et rikt innhold når det kommer til både artikler og den populære podcasten “Ingefær”.

Besøk bloggen herFacebook

Camilla Yong Bratteli – positivtfordeg.com

Camilla er sosionom, har bachelor i tverrfaglig idrett, er kostveileder og er personlig trener. På bloggen hennes finner du dyptgående artikler om LCHF-dietten (low carb high fat), hvor du i tillegg finner mange gode oppskrifter på matretter enhver kan lage.

Besøk bloggen her | Facebook

 

Camilla – Fitnok.no

Camilla er personlig trener og deler gode råd for deg som vil ned i vekt, bli i bedre form og få et sunnere liv. I tillegg til at hun deler gode treningstips, har hun også et personlig preg på bloggen, noe som gjør det ekstra artig å følge henne.

Besøk bloggen her Instagram

 

Hilde Valbjørn Hagelin – vegetarloperen.no

Hilde er vegetarianer, og brenner for løping, noe man kan se på merittene hennes. Hun viser at det ikke er noe problem å trene hardt på et vegetarbasert kosthold, og selv om du ikke er vegetarianer, vil du få inspirasjon til å spise sunnere og grønnere om du besøker bloggen hennes.

Besøk bloggen herFacebook

 

 

 

 

Rune Glørstad – tjukkasbloggen.no

Rune er et levende eksempel på at man gjøre store positive forandringer i livet sitt, om man har innsatsvilje og gjør alvor ut av planene sine. Han hadde et liv preget av overvekt, og veide tidligere 225kg. Nå har han gått ned over 100kg, og du kan følge hele reisen på bloggen hans. Her vil du finne informative artikler om tankesett, trening og kosthold.

Besøk bloggen her 

 

Linn Hansen – sprudlendesunn.no

Linn er erneringsrådgiver og har et stort engasjement for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Det vi liker med denne bloggen, er at du finner sunne oppskrifter på helt vanlige retter de fleste spiser i hverdagen. Hun viser at det hverken er dyrt eller komplisert å legge om til en sunnere livsstil gjennom bedre mat.

Besøk bloggen herFacebook

 

Tea – Naturligsunn.com

Tea har en mastergrad i human ernæring og driver med kostveiledning og foredrag. Her finner du oppskrifter på smoothies, middager og desserter. Oppskriftene er enkle, konkrete og lette og følge. Leser du bloggen hennes vil du fort bli inspirert til å legge en ny ukeplan for middagene dine

Besøk bloggen herFacebook

 

 

Kristine Weber – kriweb.no

Kristine har skrevet hele 5 kokebøker, og er i tillegg til sunn matlaging – interessert i trening og en aktiv livsstil. Her vil du finne oppskrifter på deilige retter, og når søtsuget melder seg vil du oppdage oppskrifter på sunne desserter. I tillegg er hun småbarnsmor, og nå gravid – så leserne kan fryde seg med personlige oppdateringer.

Besøk bloggen her Facebook

 

Tommy “Multisport” Aslaksen

Tommy viser at man ikke behøver å svette inne i et treningsstudio for å holde seg i form. Han har jobbet som personlig trener og instruktør i over 15 år, og inspirerer gjennom artikler og informative videoer, hvordan man kan legge om til en aktiv livsstil. Tommy ser ut til å være en eventyrer uten like, og har over 150 skidager i året. Han holder toppturkurs, samt stisykkel/endurokurs.

Besøk bloggen her Facebook