11 des. Skriv det ned!

0
915

Håper du nøt godt av meditasjonen. Nå skal jeg komme med et tips som har hjulpet meg i å få klarhet i en del ting i det siste. Det kan til tider bli hektisk i det livet vi lever (hvertfall er dette noe jeg kjenner på). Tankene surrer og går, man skulle helst vært to steder på samme tid, ting skulle blitt gjort i går, og slik surrer og går det videre. Vel, hva er vel bedre enn å kunne rydde opp i dette og se ting klarere?

Det er ganske enkelt og greit, kjøp en notisblokk/bok og skriv ned det du føler for. Jeg har skrevet ut en del notisbøker opp  i gjennom og dette har fungert som et verktøy for meg å organisere tankene mine.

Nå nylig kjøpte jeg en fin notisbok fra Clas ohlson (de har virkelig alt, har selv jobbet der 😉 ) til rundt 80,-. Den er liten (hakket mindre enn a4), ser pen ut og ikke minst – kan romme selv de største tanker. Jeg har dedikert den til neste år, men har allerede begynt å bruke den.

Her skriver jeg mine mål, hvordan jeg skal nå de, planer for uka/måneden og det meste som faller meg inn. Jeg har også rom for ulike bekymringer som skulle dukke opp, bare ved å skrive ned dine bekymringer vil du enkelt få de ut av hodet – og det er en lettelse å skrive ned tanker som plager deg.

Jeg skriver også ned ideer som faller meg inn, og jeg har ulike motiverende tekster som gir meg ekstra drive når jeg trenger det. Så, det var dagens tips. Kjøp deg en notisbok og dediker den kun til deg selv. Skriv det som faller deg inn, hva dine mål er, og organiser tankene dine.

Ps.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.