16 des. Feire dine suksesser!

0
1658

Hei!

I dag skal du få et enkelt tips, som vil gi deg mye glede og som virkelig vil kunne bygge opp under takknemligheten din. Det handler om å feire suksessene du opplever, å virkelig sette pris på måloppnåelse. Du skjønner, når mennesker har mange mål, blir det for til at man kun ser på neste mål når et mål er nådd. Så, tenk tilbake på et mål du har nådd. Ta deg tid til å virkelig gi deg selv (og andre) kudos for å ha bidratt til å nå dette målet. OG, enda dypere – og mer virkningsfullt blir det når du tenker tilbake på den dagen du satte deg dette målet (som nå er nådd). Nå, ser for deg selv den dagen du bestemte deg for at dette skulle bli et mål. Hvor viktig var det for deg da? Hvor mye ønsket du at dette målet skulle nås? Legg merke til alle følelser du hadde for dette målet. Kanskje du kjente på en frykt, en slags uviss anelse om dette målet en dag skulle bli en realitet.

Vel, i dag min venn, kan du klappe deg selv på skulderen – fordi du har nådd målet du den gang satte deg!

Kom på flere mål – og gi deg selv kudos for å ha nådd disse. Skriv gjerne en liste over mål du har nådd. Dette vil virkelig understreke at du er en person som gir det ekstra, at du fortsetter selv om ting blir turbulent, og du kommer deg gjennom det med nye erfaringer og lærdommer.

Jeg husker selv da jeg satte meg målet om å bli personlig coach. Tidligere visste jeg at jeg ønsket å jobbe med mennesker. Men som hva? Jeg var innom både pedagogikk og psykologi på universitetet – interessant, men ikke 100% det jeg lette etter. Jeg satte meg ned og tenkte, jeg «chunket» det ned som vi sier i NLP. Etter en periode med søk etter svar kom jeg endelig frem til det. Jeg skulle bli personlig coach, en som kunne hjelpe mennesker å overkomme personlige barrierer slik at de kunne nå målene de virkelig ønsket å nå. Jeg var ekstremt lykkelig over at jeg endelig hadde funnet fram til svaret mitt, men samtidig litt frustrert og redd. Jeg ønsket å bli coach i morgen! Jeg slo meg til ro med at måloppnåelse er en prosess, og det er i prosessen magien ligger. Mange sier at det er ikke målet som er viktig, men veien til målet.

Jeg har enda ikke nådd «the grand goal» – å leve av det jeg elsker å drive med. Men jeg er på vei! Jeg er sertifisert etter strengeste krav i Norge som NLP Practitioner. Jeg skal videre på Master Practitioner utdanningen i Januar.  Bare dette var et STORT mål for meg for 1 år siden – vips, her er jeg! Jeg er i en prosess der jeg når målene mine og hvor jeg følger mine verdier. I denne prosessen får jeg både erfaringer og utdanning som en dag vil lede meg til mitt store mål. Og, det beste av alt, jeg opplever at mennesker kontakter meg for å bli coachet. Jeg har muligheten til å bidra med en positiv endring i menneskers liv! Det finnes ikke bedre..

Ha en fin kveld videre!