18 des. Innlegg av Jonas fra veienhjem.no

0
1217

Dagens luke er et gjesteinnlegg skrevet av Jonas Dahlsveen. Hvordan jeg kjenner han, kan du jo lese om under. Jeg har bare lyst å si til dere at Jonas har en veldig spesiell historie og en helt egen innstilling til livet. Jeg vet at mange av dere har mye å lære av å lese på den nye bloggen hans – veienhjem.no. Her deler han av sine erfaringer og unike tankesett. Så, take it away Jonas:

Hei til alle dere her på Persolig Utvikling!

Mitt navn er Jonas Dahlsveen. Jeg har vært så heldig å treffe, og bli kjent med min gode mann Håkon. Vi gikk på NLP practitioner Coach utdanning sammen nå i høst. I mitt møte med Håkon har jeg blitt inspirert av all den kunnskapen han sitter inne med. Personlig utvikling er et bredt felt, og det er sjelden man møter noen som kan så mye, om så mye forskjellig innenfor denne sjangeren. Men det er ikke det som imponerer meg mest med Håkon. Det som imponerer meg mest, er hans evne til å inspirere og coache andre til å få frem sine ressurser og nå sine mål. Han er rett og slett en meget dyktig coach. Men dette vet jo de leste av dere fra før!!

Mye takket være Håkon, har jeg også nå kommet meg på nett. Jeg har startet en blogg hvor jeg forteller min historie, og min vei mot spirituell oppvåkning. Det jeg kaller “veien hjem”. Min historie handler blandt annet om rusmissbruk, depresjon og angst. Men fokus er på hvordan jeg har kommet meg vekk fra dette, og hvordan jeg i dag jobber for å fortsette min utvikling på alle områder i livet.

Alle har mulighet til å komme i kontakt med sin åndelige side. Og til å starte med er det eneste om trengs et ønske om dette. Ved å ha et genuint ønske om å oppleve spirituell oppvåkning, og sende ut denne intensjonen ved f.eks bønn, vil universet tilrettelegge det for deg, slik at alt du trenger vil komme til deg.

Bloggen er i oppstarstfasen, og i tiden som kommer vil jeg dele mine erfaringer, og tips for hvordan man selv kan oppnå en dypere kontakt med sitt indre, og akselerere sin egen utvikling. Her vil det komme verdifulle tips om yoga, meditasjon, kosthold, nlp og mye mer. Hvordan jeg linker disse tingene til spirituell oppvåkning vil være min røde tråd.

Følg med på bloggen min om du vil ta dette med personlig utvikling til enda nye høyder.

Du finner den på www.VeienHjem.no

Vi ses!!

Namaste