2 des. La snøballen rulle – viktigheten av å bygge momentum

0
2470

Ser det ut til å bli en hvit jul hos dere?

Tenkte jeg skulle snakke litt om snø, og da spesielt en ting som fascinerer meg…

Se for deg at du står på toppen av et fjell og kaster en snøball ned skråningen. Snøballen ruller sakte i begynnelsen, før den etter hvert øker farten samtidig som den blir større av all snøen den samler opp. Etter hvert blir den lille snøballen en stor massiv ball av snø som raser nedover bakkene i det den bare øker i fart og volum. Tada! That’s the power of momentum!

Dette prinsippet kan alle bruke i livet sitt. Når du har tilstrekkelig med momentum blir du ustoppelig. Du får den følelsen av at du kan mestre alt og at ingen utfordring er for stor, du bare vet at du vil takle det.

Hvordan kommer du dit? Begynn i det små. Har du mye som må gjøres, begynn med de små tingene som irriterer deg, før du tar fatt på de virkelige utfordringene. Da vil du oppleve at du ”surfer” på den mestringsfølelsen du får av de tingene som virker mer overkommelig. Skriv en liste, og prioriter hva du ønsker å ta fatt på, så vil du enklere kunne komme i gang med ting som krever litt mer. Bygg momentum!

Ps. Dersom du liker temaene som blir tatt opp her, bør du også sjekke ut kompisen min Morten Hake sin blogg. Han har også en julekalender detverdt å følge med på!