24 des. Julaften!

0
1478

God dag kjære lesere!

I dag er den store dagen. Jeg håper du nå kan ta en pust i bakken etter alle juleforberedelsene med pynting, pakker, stressa mennesker, ting som skal gjøres, og mat som skal lages.

Det er julaften og tid for hygge med familie. Pakker skal åpnes og god mat skal spises.

Jeg ønsker å takke for at du har fulgt med på denne kalenderen, og for at du er en trofast leser her på personligutvikling.no. 2010 er snart over, og inn kommer 2011. Et helt nytt år, med like mange muligheter som dette året har gitt.

I mitt liv har det skjedd mye i år. Jeg har blitt pappa og har nå en 5 mnd gammel nydelig sønn. Jeg har fått verdifulle erfaringer som coach, samt at jeg også begynte på coachingutdanningen min. Personligutvikling.no har blitt totalrenovert og fikk et helt nytt design.

Jeg råder alle til å se tilbake på hva dere har oppnådd dette året her, og å tenke på hva du kommer til å oppnå i neste år.

Jeg vet hvertfall at for min del kommer det til å bli et utrolig spennende år, med mange mål som skal nåes, og mange nye stier som skal tråkkes.

Jeg er så UTROLIG takknemlig for at dere lesere følger med på siden min, jeg har fått muligheten til å så kontakt med så mange flotte mennesker. Jeg ville jobbet dobbelt så mye for bare en brøkdel av de gode tilbakemeldingene jeg får. Dere gjør det så utrolig verdt det. Det kan være en utfordring å balansere jobb, familieliv, det sosiale liv og utdanning samtidig som jeg prøver å spre god verdi på nettet, men jeg ser at dere er tålmodige, og ikke minst takknemlige for det jeg gjør – jeg blir ydmyk og rørt bare ved tanken.

Det eneste konstante er utvikling, og det gjelder her også. Til neste år vil dere se at utviklingen fortsetter, i hvilken retning er for tidlig å si noe om nå, men jeg går med tanker og ideer som skal settes ut i liv. Jeg kan røpe såpass at jeg også kommer til å fokusere mer på coachingen da jeg på vårparten blir utdannet Master Practitioner NLP Coach.

Takk for at dere er med meg, og at dere blir med meg videre i 2011! La oss oppleve en positiv utvikling sammen!

Gooooood jul og godt nyttår!

For et godt 2010, og et suksessfylt 2011!