5 des. Ta valget!

0
1102

Har du noen gang bestemt deg for at du skal utføre noe, og at du skal klare dette uansett hva? Tenk litt over dette før du leser videre.

Når du tar et valg er det som om hjernen skifter gir, og fokuset ditt vil umiddelbart rettes inn på det du ønsker å gjøre. Når du tar et valg basert på 100% av dine verdier, vil du oppleve at du takler motgang og usikkerhet bedre, fordi du allerede har bestemt deg! Du har tatt valget om å gjøre dette, og det SKAL skje.

VI har valg i alle situasjoner, du velger hva du spiser, du velger hvor mye du vil trene, du velger hvordan du skal oppføre deg ovenfor andre, du velger hva du sier til deg selv. Jeg mener at det å øve seg på å ta best mulig valg vil føre til at du tar større ansvar for ditt eget liv og livskvalitet.

Som du skjønner handler det å ta valg om store og små ting. Og  store og små valg henger sammen, derfor kan du også øve deg på å velge – hele tiden. Når du blir god til å ta valg og følge opp små ting, vil du også oppleve at du klarer å følge opp de større valgene.  Sett deg et mål, og VELG å nå det!