5 ting å tenke på i jula

0
1663

Da er den kjære høytiden her igjen, og det er på tide å pakke opp gaver, spise god mat, og være med familien. Her er fem ting du bør tenke på i forbindelse med jula og inngangen til det nye året.

1. Takknemlighet

Jula er en tid for å gi, og få. Vær ekstra takknemlig i jula, ikke bare for gavene, men andre ting du kommer på. Godt mat, hygge, fri, samvær med vennner/familie, etc. Opplev hva det gjør med deg å være genuint takknemlig.

2. Gleden av å gi

Det er lite som slår gleden av å gi. Også på dette punktet vil jeg peke på at det ikke bare er gleden av å gi gavene som bør være i fokus, men også andre ting. Gleden av å bidra, gleden av å gjøre andre glad. Om du skal ta den skikkelig ut kan du slå disse to punktene sammen og gi en klem til en person for å uttrykke takknemlighet til denne personen. 😉

3. Ikke alle er like heldige som deg

Hvordan kan du gjøre noe med dette i det nye året som kommer? Hvordan skal du gjøre verden til et litt bedre sted å være?

4. Blanke ark og fargestifter

Hvilke mål har du satt deg for det nye året? Hvilke forsett setter du deg som du (faktisk) skal følge?

5. Lær av det forrige året

Hva er det viktigste du har lært av det foregående året? Om du skulle skrive en liste, hvilke tre punkter skulle da vært med?

 

 

God jul og godt nyttår kjære lesere!