7 des. Du er arkitekten i ditt liv

0
920

Det er en sitat som sier: ”Whatever your mind can conceive and believe, it can achieve”.

Hvorfor ikke leve etter dette utsagnet? Jeg mener, det finnes flere eksempler på mennesker som gjør det. Det er som regel mennesker som tør å stikke seg ut, og som tør å følge sine drømmer. Ta ansvaret for å leve ditt liv slik du ønsker det, ta et ansvar for å utnytte dine ressurser og enorme potensial. La meg fortelle deg en hemmelighet.. de fleste som lever etter ”gjennomsnittet” og som følger konformiteten gjør det fordi det er trygt. De gjør det fordi det er komfortabelt. Jeg mener absolutt ikke å rakke ned på andres liv, og er du lykkelig – er det ingenting som er bedre enn det! Jeg ønsker bare å sette ting i perspektiv, fordi personlig utvikling handler om å bryte ut av det som er komfortabelt. Det handler om å strekke seg. Det handler om at DU vet best hva du ønsker ut av livet, og da er det også opp til deg hvordan du skal leve et rikt liv.

Derfor skal du få en oppgave. Ta deg tid til å finne frem penn og papir, og skap din drømmesituasjon. Dersom ingenting hindret deg, hvordan ville du leve da? Gjør det så detaljert som mulig, hva ser du? Hva føler du? Hva skjer? Hvem er med? Hvordan oppfører du deg? Hva sier du til deg selv? Skriv hva enn du måtte ønske!

Legg merke til hva denne drømmesituasjonen gjør med tilstanden din, hva føler du når du leser det du har skrevet?

Og så…

Hva er broen mellom din situasjon nå, og drømmesituasjonen din? Hva må skje for å oppleve det du drømmer om? Ta deg tid til å skrive en fremdriftsplan.

Les drømmesituasjonen din hver dag, slik at du alltid blir påmint hva du kan få til dersom du ønsker det. Fordi, ”Whatever your mind can conceive and believe, it can achieve”.