Anbefalt litteratur

Det er nå du lever - Eckhart Tolle

Jeg husker første gangen jeg leste denne boka. Innholdet som ble presentert var helt nytt for meg, og jeg var usikker på om dette egentlig var noe for meg. Nå i ettertid ser jeg at alle burdte lese Echart Tolle. Boka handler om å bli mer tilstede i nået, og oppmerksom på hva som egentlig er livet – gjemt bak tankene og smerten som egoet ditt konstruerer. Fantastisk bok, anbefales på det varmeste.

Unlimited Power – Anthony Robbins

Som med Echart Tolle, mener jeg at alt Anthony Robbins har skrevet burdte bli pensum for alle. Jo mer du leser, dess mer bevisst blir du på ditt eget liv og hva du egentlig er i stand til å utføre.

The magic of thinking big – David j. Schwartz

Tittelen sier alt! Hvert eneste ord av denne boken gir deg motivasjon til å gjøre det bedre, uansett hvilket tema. Her vil du også lære metoder du kan bruke for å oppnå suksess i arbeidslivet, det sosiale livet, og andre forhold. Absolutt verdt pengene.

Stillness speaks – Eckhart Tolle

Balsam for sjelen. Inneholder korte «vers» som bringer deg frem i nået. Dette er en helt fantastisk bok. Plukk den opp når du vil, les på hvilken side du ønsker. Det er ikke hva du lærer, men følelsen den gir deg som er det viktige her.