Her presenterer vi sertifiserte coacher som personligutvikling.no anbefaler.

Navn: Ragnhild Sæter

Nettside: www.coachragnhild.no

Sertifiseringer: Norsk autorisert sykepleier, Sertifisert Thetahealer Basic DNA & Advanced DNA, sertifisert Leadership By Heart Coach.

Nisje: Det er ikke meningen at vi mennesker skal leve livet med stress, bekymringer eller angst. Det er heller ikke meningen vi skal leve med smerter eller sykdommer. Hvis du opplever noe av dette i livet ditt nå, men virkelig er klar for å bli fri så kan jeg hjelpe deg til det herlige livet.

Jeg fikk interesse for coaching fordi jeg hadde sverget til meg selv at jeg skulle «få fred i sjela». Dette fordi jeg hadde levd med angst siden jeg var 3 år. Livet mitt hadde bydd på nok av utfordringer og jeg var virkelig klar for å ta meg selv på alvor. Mine «kroniske ryggsmerter» etter svangerskap tvang meg ut av sykepleiefaget, og jeg turte følge drømmen om å virkelig hjelpe andre. Nå lever jeg et liv i glede og kjærlighet til alt jeg har vært gjennom, og brenner for at andre skal få oppleve den massive frigjøringen jeg selv opplever. I dag sovner jeg når jeg legger meg, bruker aldri vekkeklokke fordi jeg er uthvilt etter 6 timer, har tillit til at jeg klarer løse alt av utfordringer som kommer, og rett og slett elsker livet – det er stort!

Jeg begynte å se at ingenting er tilfeldig og studerer nå psykosomatiske årsaker bak smerter og sykdommer. Mine ekspertområder er smerter, alle typer angst, sykdommer, avhengigheter, trening og kosthold og parforhold/relasjonsarbeid. Jeg har flere verktøy og fremgangsmåter som jeg hjelper mine klienter med, les gjerne tilbakemeldingene fra kunder i gjesteboken på min hjemmeside. Så spørsmålet blir bare: Er du klar?

Marit Korshamn: MK Hypnoterapi – www.hypnoterapien.no 

Jeg arbeider klinisk hypnoterapeut og er snart ferdig med EFT-terapeut utdannelse.

Jeg holder til Oslo, og har kort ventetid. Etter å ha arbeidet mange år som psykiatrisk hjelpepleier, har jeg både erfaring og realkompetanse som terapeut.

Jeg legger vekt på å være seriøs og at klientene skal føle seg trygge og ivaretatt.

Hypnoterapiutdanningen startet i 2009, senere har jeg stadig søkt etter mere kunnskap. Det er kjennes trygt å ha flere redskap i sekken, men også helt nødvendig.

Selv om to personer har samme problemstilling, er de likevel svært ulike og trenger individuell behandling.

Jeg jobber med mange ulike problemstillinger, alt fra problematiske minner fra barndommen, traumatiske erfaringer,”Det indre barnet”, delpersonligheter, regresjon, stressmesting, avhengighet og mye mer.

Denne EFT utdanningen som jeg straks har fullført, har gitt meg et fantasisk redskap som hjelper for nesten alt.

Jeg har mange fornøyde klienter som gjerne anbefaler meg videre.

Jeg har har offentlig godkjenning fra helsesektoren og er registrert i Brønnøysund.