Du vet du opplever suksess når…

0
1084

Alle vet at suksess kommer innenfra. Suksess handler om den tankegangen og atferden du besitter som gjør at du kan manifestere opplevelser og mål eksternt. Du vet du opplever suksess når…

  1. Du har noe, eller noen som inspirerer deg. For å oppleve suksess trenger man noen eller noe å se opp til, slik at man vet hvilken retning man selv ønsker å ta.
  2. Du vet hva du vil ha – og hvordan du skal få det. Klare mål er en forutsetning for at du skal klare å oppnå det du ønsker deg. Hva er målet ditt? Når ønsker du å oppnå det? Hvordan skal du oppnå det?
  3. Du takler motgang – Det finnes så utrolig mange som gir seg rett før de faktisk er i ferd med å lykkes. Man kommer sjeldent unna motgang, den er en del av det å oppleve suksess. Forskjellen er hvordan du tolker motgangen, og hvordan du bruker den til din fordel.
  4. Åpen for nye tanker – og ideer. Det er viktig å ikke låse seg fast i ett bestemt mønster. De som kommer lengst er de som er genuint nysgjerrige og som lar seg påvirke i flere retninger enn en. Ha en åpen personlighet, det vil gi deg et rikere liv. Alt for mange er raskt ute til å dømme. Spør deg selv, «Hva får jeg ut av å dømme dette»? Når man dømmer noe har man lagt sin egen mening i veien for noe som kanskje kan gi en noe. Trist, ikke sant?
  5. Du tar ansvar – for deg selv og andre. Men en gang man føler at man har et ansvar, vil hjernen på en måte skifte gir og man handler lettere ut i fra dette. Øv på å ta ansvar hele tiden. Ta ansvar for at du skal nå et mål, ta ansvar for at de rundt deg skal føle seg bra, ta ansvar for å betale regningene, etc..
  6. Du skaper, og er opptatt av fremgang. Du tørster etter fremgang, og du vet hvor godt det føles når vinden blåser riktig vei. Du vet hva du ønsker, og du er bevisst på kloke grep som fører deg dit du vil.
  7. Du gir – uten å forvente noe tilbake. Det å gi handler om å gå ekstra langt for at de rundt deg skal ha det bra og føle seg vel i ditt nærver. Det handler også om at du gjør det som kreves for å opprettholde viktige relasjoner.
  8. Du skaper gode vaner – og kvitter deg med de dårlige. Du vet at gode vaner avler fremgang, og at dårlige vaner skaper hindringer. Bli bevisst på vanene dine, og hvilken vaner du lar deg styre av. Bør du endre vanene dine?
  9. Du har en stå-på-vilje. Kjenner du igjen uttrykket fra ulike jobbannonser? 😉 Det å ha riktig innstilling er utrolig viktig, og når du er innstillt på å jobbe hardt for det du ønsker, er det mye lettere å faktisk jobbe hardt. Du vil ha alle ressursene med deg på noe du er innstillt på.
  10. Du vet at suksess er en livsstil, og ikke ‘noe’ man bare kan få. Suksess er dynamisk og man må gjøre sitt for å opprettholde suksessen ved å gjøre det som fungerer, ha den rette innstillingen, prøve og feile.

Se forresten denne praktfulle presentasjonen av suksess som en livsstil, av Richard St. John.

Kommer du på flere punkter?