Hilsen fra Einar: All fremgang begynner i deg selv!

0
1382

Det er sikkert ikke alle som har fått det med seg, men jeg skal være med å holde et 2 dagerskurs sammen med grunnleggeren av Mind Power Leadership – Einar Alræk. Vi jobber i kulissene med å sette sammen et unikt kurs som vil gi deg de riktige verktøyene for at du skal kunne utvikle ditt indre potensial. Det eneste jeg kan si nå er at kurset vil bli holdt i Oslo om litt, og at du har mulighet til å være med! For å la dere bli litt kjent med konseptet og Einar, vil jeg nå la han skrive noen innlegg her fremover. Med dette gir jeg ordet til Einar Alræk:

Jeg sitter og leser min trofaste venn gjennom mer enn 30 år. Den er litt ”slitt” i omslaget (akkurat som undertegnede), men innholdet fanger og inspirerer som det har gjort siden første dagen 1972. ”Think and Grow Rich” av Napoleon Hill er en av nåtidens mest leste bøker innen forskning på det alltid like aktuelle temaet: ”Realiser deg selv og skap det livet du ønsker å leve”.

Einar Alræk m. familie

Klokken er ca. 22.00 og jeg fikk lyst til å gi DEG noen inspirerende tanker som du kan bruke, hvis du vil, eller ikke….. Det unike for oss mennesker, det som skiller oss fra dyrene – er at vi alltid kan foreta et valg.

Går det å tenke seg til fremgang og suksess gjennom å lese en bok. Selvfølgelig ikke! Var det så enkelt skulle verden se helt annerledes ut. Det at du fortsatt er med meg viser at du søker etter ”verktøyet” som kan hjelpe deg på veien mot DINE PERSONLIGE MÅL.

Det har tatt meg mange år og bygge opp MPL konseptet. Målet har hele tiden vært å få til et enkelt, logisk verktøy for personlig fremgang, som bygger på naturlovene. Et konsept som alle kan ha glede av, uansett sosial tilhørighet. Mind Power Leadership er for alle som ønsker en positiv forandring.

I dag vil jeg fortelle DEG en fantastisk historie som stammer fra buddhistisk folklore.

Den sier alt. Vær åpen og ærlig mot deg selv når du kommer til historiens slutt. Kan det ligge noe i det?

ALL FREMGANG BEGYNNER INNE I DEG SELV

Gudene hadde innkalt til et ekstraordinært møte. De var ytterst urolige over menneskets utvikling. De utviklet seg for hurtig og begynte å bli for kloke. Bekymringen til gudene var, at hvis mennesket ble for klokt og fant hemmeligheten til suksess, kunne gudene risikere å bli overflødige. På dagsordenen til møtet var det bare et punkt:

”Hvordan skal vi gjemme hemmeligheten til suksess for å forhindre at mennesket noensinne kommer å finne den?”

Den første guden foreslo: ” Vi gjemmer hemmeligheten i himmelhvelvingen der mennesket aldri vil finne den.” – Forslaget ble forkastet p.g.a. menneskets natur til å utforske, og at dette før eller senere sikkert ville omfatte himmelhvelvingen. Mennesket kunne finne den ved en tilfeldighet.

Den andre guden foreslo: ” Vi gjemmer hemmeligheten på bunnen av havet.” – Dette forslaget ble også forkastet av samme grunn som det første.

Den tredje guden foreslo: ” Det eneste opplagte stedet å gjemme hemmeligheten, var i jordens indre.” – Dette forslaget ble også forkastet ut fra betraktningen at det ligger i menneskets natur å reise bygningsverk. Under gravearbeidet kunne mennesket finne hemmeligheten ved en tilfeldighet.

Etter mye fram og tilbake ba en meget liten og gammel gud om ordet. ”Har jeg rett når jeg går ut fra at vi leter etter et sted hvor vi kan være sikker på at mennesket aldri finner den?”

De andre gudene ropte utålmodig – ”SELVFØLGELIG ”!

Den gamle guden forts.: –

Da foreslår jeg at vi gjemmer hemmeligheten bak suksess inne i mennesket selv. Det er det siste stedet det noensinne vil lete!”

For min del var denne enkelheten vanskelig å svelge. Jeg hadde så mange fine argumenter til hvorfor dette ikke var tilfelle for min del. Det var jo saker og ting som stoppet meg hele tiden. (I neste brev skal du få min liste på hvorfor jeg ikke kunne ……?)

Du har sikkert ikke en slik liste – eller?

Gjennom å hjelpe andre til personlig fremgang hjelper du hele tiden deg selv. Det er umulig å arbeide med relasjoner, måloppnåelse, kommunikasjon, lederskap, empati, selvfølelse, overvinne frykt og uro, selvdisiplin, integritet, engasjement m.m… – uten at det påvirker din egen hverdag. Derfor går jeg fremdeles i skole. LIVETS SKOLE!

Jeg vil at du skal forstå noe om hvem du er fra og med i dag. Jeg vil at du skal se på deg selv og bestemme hva du VIRKELIG ønsker å få ut av livet. Du er nødt til å gjøre et valg:

Enten gjør du det du må gjøre – eller så lar du det være. Det er ikke noe midt i mellom.

Jeg er ikke mer intelligent enn andre. Hadde en relativt ”mager” skolegang, men jeg hadde drømmer og håp om en positiv og lykkelig framtid, som de fleste andre. Jeg forsto tidlig at ingen andre kom til å gjøre saker og ting for meg.

Jeg vil ikke ”stikke hull på din ballong”, men her er en oppriktig og ærlig sannhet:

Hvis du ønsker et rikt og meningsfylt liv, må du være villig til å gjøre det som kreves av deg. Det har jeg og alle andre som har tatt styring over sitt eget liv måttet gjøre

Du kan bare oppnå det du ønsker gjennom blod, svette og tårer. Det finnes ikke noe alternativ. Så spør ikke meg eller noen annen om det ikke er en enklere måte å gjøre det på. DET FINNES IKKE EN ”Easy Way”.

Hvis noen tilbyr deg dette – her er et godt råd:

”LØP FOR LIVET – Du er på vei til å bli lurt.”

Det var alt for denne gangen…

Alt du ønsker deg er allerede i deg!

– Einar Alræk

Ps. I samarbeid med Håkon søker vi 10 motiverte og engasjerte personer til et helt unikt helgekurs. Mer info følger…