Hilsen fra Einar: Tanker omsatt til handling

0
843

HEI IGJEN!

 I dag kjente jeg meg riktig filosofisk og gjorde mitt beste for å få til en dialog med tidligere kursdeltakere. Inne i min mentale WorkShop er det meste mulig, så det gikk bare bra.

SVARENE BLE TIL EN INSPIRASJON SOM JEG GJERNE VIL DELE MED DEG!

Tanker omsatt til handling:

 1. Det er bedre for oss mennesker å gjøre noe og ikke betale, enn å betale uten å gjøre noe,

 2. Altfor ofte blir det som vi leser og tar til oss bare en del av vårt bibliotek og vårt språk, i stedet for å bli en del av vårt liv. STOPP OPP og tenk på dette. Du kjenner prinsippene som kan hjelpe deg til å realisere noe verdifullt i livet som du vil ha, men gjør du disse prinsippene til en del av ditt liv?

3. Så i handling og du høster en vane. Så en vane og du høster en karakter. Så en karakter og du høster en skjebne. Hvilke tanker – eller handlingsvaner, i hvilken som helst menneskelig aktivitet skulle du helst ville ha? – og hvilke vaner skulle du helst ville eliminere bort?

4. Hemmeligheten med å få saker og ting gjort er: GJØR DET NÅ!

 5. Når ordet GJØR DET NÅ! tordner til fra ditt underbevisste til ditt bevisste jeg, skal du så lenge du lever gjøre det som du først bør gjøre, og deretter umiddelbart følge opp med ønsket/nødvendig handling. Dette er en vane som kommer å gjøre deg enestående fremgangsrik.

 6. Plikten til å lære seg viler på den som ønsker og vil lære seg. Hvis du vil lære deg hvordan du kan oppnå det som du ønsker deg i livet, og som ikke strider mot naturlovene eller menneskelige regler, etikk og moral, da er NÅ det rette tilfellet. BEGYNN NÅ for å lære deg på hvilken måte du kan realisere deg selv og gjennom læring omsatt til handling nå dine mål.

 7. Nå er tiden inne for handling

 

Velkommen til MPL kurset!

Jeg ser fram til å treffe DEG!

 Hilsen – Einar