Hva bedrer dine odds for å nå ditt mål?

0
1021

Hva bedrer dine odds?

I denne artikkelen vil jeg dele en ny tankegang jeg ønsker å dele med dere. Jeg og kjæresten hadde kjøpt et flaxlodd og satt oss ned for å skrape. «Selvfølgelig» fikk vi ingen økonomisk gevinst på loddet, men jeg kom på et nytt tankesett da jeg leste hva oddsen var for å vinne. På baksiden av kortet står det at oddsen for gevinst var 1:3,2. Dette betyr at om du kjøper 3 lodd har du stor odds for å vinne, som regel 25,- 😉

Så kom jeg på at dette begrepet om odds også kan dras inn i det daglige liv. Og her handler det om å forbedre sine odds!

Si du har som mål å tjene 100.000.000,- som årslønn innen 5 år. Tenk deg så at du har en viss odds for å få dette til. Det finnes alltid odds for dette, liten eller stor. Spør så deg selv, «Hva kan jeg gjøre for å forbedre mine odds for å nå dette målet?».

Hvilken handlinger må du foreta deg for å forbedre de? Hva gjør du allerede som forbedrer dine odds, og hva må du gjøre annerledes for å få de bedre?

Hvem kan du snakke med for å forbedre oddsene? Hvilken rutiner og vaner må du tillegge deg?

Hvilken nye tankesett kan hjelpe deg? Hvilken informasjon kan øke oddsene?

Hvilken valg kan du ta i dag, som i morgen vil forbedre oddsene?

Hvor er du i dag, i forhold til neste uke, da du skal ha økt dine odds?

Ser du en rød tråd? For å hjelpe deg på vei handler dette mye om valgene man tar i dag, som øker dine odds i morgen.

Man forandrer seg hele tiden. Når du våkner opp etter en god natts søvn, vil noe ha forandret seg i løpet av natten, og du er litt annerledes enn gårsdagen. Det er DU som bestemmer i hvilken retning du forandrer deg, selv med små grep.

Denne «odds-tankegangen» hjelper en med å holde fokus på målet du har. Det å vite hva man ønsker, er i mange situasjoner nøkkelen for å få det man ønsker. Og når man har i bakhodet hvilken handlinger som fører en nærmere målet, vil det bli mer motiverende å utføre disse handlingene.

Bli bevisst på hva som fører deg nærmere målet. Bli bevisst på hva som bedrer dine odds for å nå ditt mål.

Ha en fin dag videre, og følg meg gjerne på Twitter for daglig inspirasjon. 🙂