Mental trening i OL og intervju med Michael de Vibe

0
1370

Følger du med på OL? Selv om jeg ikke er den mest dedikerte, følger jeg litt med og jeg synes selvfølgelig det er ekstra moro når Norge får medaljer.

Når man skal prestere på et så høyt nivå, er det viktig at alt sitter der det skal være. Man må være så godt forberedt som man kan være. Derfor er det ikke bare viktig å trene på det fysiske, men også det mentale. Før en konkurranse i OL må man være 100% fokusert, og det er viktig å kunne bruke nervene som en ressurs for å prestere. Det er nå blitt mer vanlig at OL-troppene tar med seg coacher og mentale trenere som kan hjelpe dem til å yte maksimalt. Dette kan du lese mer om her.

Ellers må det nevnes at jeg i morgen skal intervjue Michael de Vibe. Han står blant annet bak boka som heter «Nå». Utdrag fra bokomslaget: «Denne boken er først og fremst en veiviser og praksisbok i hvordan vi kan øke nærværet i livet vårt. En mulighet til å oppleve det fredfulle, tidløse nuet , der vi ikke er så fanget av de automatiske tankene, som tapper oss for energi og tilstedeværelse.» Les mer. Dette blir spennende og jeg gleder meg til å møte han. Er du nysgjerrig på denne mannen, hva han gjør og hva vi kan lære av han, må du følge med videre!

Det er søndag, og på tide å gi deg uke 4 av personligutvikling.no sitt eminente selvutviklingsprogram. Denne uken handler det om indre kommunikasjon.

Husk at jeg også nå tilbyr gratis coaching. Bli gjerne fan på facebook også!