1-årig utdannelse som åndelig veileder basert på astrologi

  0
  463

  Mer

  september 3, 2015 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Lær å gå direkte til sjelens intensjon!
  Ettårig kurs over 18 torsdager start 3.september 2015
  Den Nordiske Astrologiskolen med Per Henrik Gullfoss.

  Denne utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Kunnskapen du får tilgang til er å forstå hvordan sjelens intensjon med dette livet kan leses ut av fødselshoroskopet. Utdannelsen er like verdifull for astrologier som for de som ikke har kjennskap til astrologi fra før. Alle mennesker er født med en spesiell kvalitet og er et unikt uttrykk for den kraft som utfolder seg i og gjennom alt liv. Når du lærer å lese et horoskop fra sjelens perspektiv vil denne innsikten være tilgjengelig for deg.

  Utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Vi vil gjennomgå den sjelelige betydningen av elementer, kvaliteter og tegn. Vi vil lære om sjelens intensjon for vekst og utvikling gjennom planetenes plassering i hus og tegn. Dette innebærer også at vi vil lære å bruke en helt ny innsikt i husene som guide for å leve i harmoni med sjelens intensjon. For de som søker å gudie seg selv og andre til dypere kontakt med sin sjels intensjon er astrologien en uvurdelig gave. Det personlige horoskop viser klart og tydelig hva sjelens intensjon med det jordiske livet er.

  Deler av det skriftlige kursmaterialet finnes i Per Henrik Gullfoss bok The Complete Book of Spiritual Astrology utgitt på Lewllyn i 2007.
  Forkunnskaper

  Ingen astrologiske forkunnskaper kreves

  Start: 3.september 2015, kl 18.00

  Sted: Møllergata 23, 5. etasje (Unity Senter på Youngstorget)
  Pris:kr 9000 for hele året

  For mer info kontakt Per Henrik Gullfoss
  e-mail; [email protected] eller mobil 93420205

  Påmelding skjer gjennom innbetaling av depositum på kr. 2000.-
  til kont : 053212 67 582