1-årig utdannelse Tarotkort over 16 tirsdager start Februar 2016

  0
  520

  Mer

  februar 16, 2016 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Dette kurset er en reise i din indre verden og vil åpne dører mot ny innsikt og bevissthet. Du vil få en grunnleggende forståelse av hvert enkelt av tarotkortene.
  Få en dypere forståelse av din sjels intensjon med livet.

  Du vil lære å legge tarotkort for deg selv og andre, med Per Henrik Gullfoss og Den Nordiske Astrologiskolen.

  Meditasjon, fantasireiser, energiøvelser og andre metoder vil bli tatt i bruk for å gi den enkelte deltager en personlig opplevelse av hvordan kreftene som tarotkortene viser til gjennomstrømmer ditt liv. Forvent at kurset kan berøre deg dypt og før til forandringer og åpne for ny bevissthet.

  Sted: Unitysenteret, Møllergata 23 i Oslo (sentralt i Oslo)
  Tid: Tirsdager kl 18 -21.00
  Pris 7500,-

  Påmelding skjer gjennom innebtaling av depostium kr. 1000.-
  For nærmere informasjon kontakt Per Henrik Gullfoss 93420205 – [email protected]

  Kursleder er Per Henrik Gullfoss som har arbeidet emd personlig veiledning, kurs og foredrag om Tarot, Astrologi og tilstøtend eemner siden begynnelsen av 80 tallet. Dette kurset er en unik mulighet til å lære å bruke det fantastiske redskapet som tarotkortene er, samtidig som du arbeider med å lære å betrkate deg selv og verden fra sjelens perspektiv.

  Noe bakgrunnsinformasjon om tarotkortene
  Tarotstokken består av av syttiåtte kort. Den har samme oppbygging som en vanlig kortstokk, men har tjueto spesialkort i tillegg. Trumfstokken har fire fargeserier kalt Staver, Mynter, Beger og Sverd. Trumfstokken består av tjueto hovedkort kalt «den store arkana».

  De kalles Narren, Magikeren, Høyesteprestinnen, Keiserinnen, Keiseren, Hierofanten, De Elskende, Vognføreren, Styrke, Eneboeren, Lykkehjulet, Rettferdighet, Den Hengte, Døden, Måtehold, Djevelen, Lynet (Tårnet), Stjernen, Månen, Solen, Dommedag, Verden.

  I tillegg kommer førti småkort og seksten hoffkort. Småkortene er oppdelt i fire fargeserier nummerert fra en til ti. Hver av fargene har fire hoffkort kjent som konge, dronning, knekt og pasje.
  Mange forestiller seg at tarotstokken er tusenvis av år gammel. Det er mulig at symbolene som dekorerer stokken strekker seg så langt tilbake i tid, men kortene manifestert i fysisk form oppsto på 1400-tallet. Kortene er en symbolsk frmestilling av menenskets situasjon, personlighet og mytiske reise over jorden.