AVLYST pga sykdom!!! 5 elements Søndags-middag på Unity

  0
  573

  Mer

  november 1, 2015 2:00 pm - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Dessverre avlyst da Lillian har blitt syk!!!! Vi finner en ny helg.

  Lillian, InnerSpa og Unity Senter inviterer til 3-retters måltid med dessert / du velger vad du ønsker spise fra menyen.

  Opplev helsebringende, velsmakende 5-elements matkunst, bakst og sunne desserter. Økologisk Mat, Natur, Klima og Årstid er verdifulle elementer som gjelder når Lillian & InnerSpa inviterer til åpen middag.

  HOVEDRETT kr 150,-
  SUPPE m/brød kr 80,-
  SALAT m/brød kr 80,-
  DESSERT kr 60,-
  3-retters måltid m/dessert kr 250.-
  Barn ½ pris

  Den åpne middagen er en inspirasjon til kommende KOKEKURS og FOREDRAG med forskjellige tema om mat og velvære. Hvordan kan man enkelt endre daglige rutiner i kjøkkenet, bytte ut ingredienser for å mestre enkle og gode teknikker for å forebygge og unngå helseplager. DIN MAT ER DIN MEDISIN.

  Lillian Henriksen har utviklet stor kjærlighet for mat og natur, hun er utdannet innen miljømedisin etter Dr. Klinghardt.
  Gjennom 28 års erfaring med Makrobiotisk kost/5-elements-teori/ Gerson-dietten, Syre-base-balanse tilbyr hun nå smakfulle retter på Unity-senteret.

  Ta med dine venner og familie til en inspirerende middag på Unity. (Kantina, 2 etasjet).
  Vi ser gjerne at du sender en melding i forkant (gjerne lørdag 30. oktober) på tlf. 458 34 319 at du kommer. Men det vil også bli plass for spontangjester!