Biofotoner & helse

  0
  3289

  Mer

  april 14, 2018 9:30 am - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Sliter du med smerter i kroppen? Sover du dårlig? Trenger du mer energi?
  Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofotoner kan gi mer energi, mindre smerter og bedre søvn? Tilførsel av biofotonenergi kan også hjelpe både mennesker og dyr til å restituere fortere, spesielt etter anstrengende aktivitet eller sykdom- Kanskje dette er noe for deg!?

  Denne dagen får alle to scanninger med amsat,- en før behandling og en etter behandling med biofotoner.

  Amsat-systemet tillater:
  Innhenting av informasjon om funksjonell tilstand av alle 49 organene i menneskekroppen i form av en grafikk av menneskekroppen, på svært kort tid (opptil 5 minutter).
  Kroppens funksjonelle tilstand kan fastslås på en måte som viser fysiologiske egenskaper og patologiske forandringer i kroppens organer og systemer.
  En vurdering av organets tilstand ved bruk av profesjonelt utstyr på en PC, i et grafisk, tekstlig og verifisert format.

  Spennende ikke sant?

  Vi har bindende påmelding til dette arrangementet. Vi kan ha max 20 deltagere, her er det primært er personer som ikke har vært noe særlig borti behandling med biofotoner vi vil prioritere først. Er du en av dem?

  Da er du varmt velkommen!

  Arrangementet koster 200,- per person, som inkludere kaffe, te, 2 målinger med amsat, en behandling med biofotoner samt muligheten til å kjøpe produkter til reduserte priser.

  NB! Vi deler det inn i to puljer,- 10 personer fra klokken 09.30 til 13.30 og 10 personer fra 14.00 til 18.00

  Ta kontakt på mail [email protected] eller på mobil 95904488 for påmelding.