BLU-e Demo – Demonstrasjon av BLU-e healingmodalitet

  0
  190

  Mer

  mars 15, 2013 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  BLU-e er et akronym for Beings of Light, Universal energy.

  Dette er en ny “glemt” healingform kanalisert ned fra en universell kollektiv bevissthet av avanserte spirituelle healere. BLU-e er en fullstendig sjelsharmonering, som kombinerer prinsippene om multidimensjonal spirituell healing og den asiatiske filosofien om livsenergien QI /Chi.

  Lær hvordan BLU-e forvandler deg og hvordan du kan gi healing til deg selv, andre og miljøet. Demo og senere kurs vil holdes av Wayne Wia-Ling (Holdes på engelsk. Mulig med oversettelse underveis hvis behov for dette).

  Bli kjent med energien. Kjenn på den. Demonstrasjoner av energien og healingen vil bli utført for frivillige på demoen.

  BLU-e er et akronym for Beings of Light, Universal energy.

  Dette er en ny “glemt” healingform kanalisert ned fra en universell kollektiv bevissthet av avanserte spirituelle healere.

  Med BLU-e kan du reaktivere din indre livskraft til det fulle. BLU-e er en fullstendig sjelsharmonering, som kombinerer prinsippene om multidimensjonal spirituell healing og den asiatiske filosofien om livsenergien QI /Chi.

  BLU-e er energien som reaktiverer livsenergien din. Denne livsenergien er senteret av ditt vesen og din sjels essens. Det er senteret av alle muligheter i deg selv og omtales derfor noen ganger som ditt QI-potensiale.

  Lær hvordan BLU-e forvandler deg og hvordan du kan gi healing til deg selv, andre og miljøet.

  Demo: Unity, Fredag 15 mars, kl.1800- ca 2100. Kr 330 per pers.

  (BLu-e kurs/workshop BLU-e 1 går av stabelen 20-21 april hvis nok deltagere)

  Påmelding til [email protected]
  pris: 330,-

  Om Wayne.

  Wayne Wia-Ling er transehealer og synsk-medium. Han har gjennom sine ulike erfaringer i livet oppnådd en forståelse av ulike healing- og åndelige filosofier. Wayne er også en “Intuitive-Psychic Feng shui consultant” og sertifisert i blomsteressenser fra Findhorn og Australian-bush blomsteressenser.

  Wayne er også kjent som “Mystic Traveller” og holder BLU-e- privatkonsultasjoner og kurs i mange verdensdeler.

  Wayne ble født i Malaysia og hadde sin intuitive oppvåkning i San Diego 2001. Flyttet til Vancouver, Canada i 2003 og begynte på West Coast Institute of Mystic Arts – I begynnelsen som student , men begynte i 2004 å undervise i form av healingkurs. Han fortsatte sine studier ved prestisjetunge Arthur Findlay College i Stansted, England i 2005. Det var her han ble gitt og startet å kanalisere BLU-e i 2006.

  Mer info om BLU-e:

  http://www.w-mystictraveller.com/what-is-blu-etrade.html

  DEL
  Forrige artikkelEarth Hour
  Neste artikkelLyd, stillhet og sang for sjelen