Chakrayoga – hver tirsdag

  0
  543

  Mer

  juni 18, 2013 5:00 pm - 7:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Med Torstein Worren

  Kom og praktiser en form for yoga der spiritualitet og kroppens ulike energier har hovedfokus. I motsetning til mange typer yoga, er fysisk trening sekundært i chakrayoga. I stedet søker vi å utvikle og balansere de ulike formene for energi i kroppen.

  Vi jobber med energi gjennom kombinasjonen av fysiske positurer (asanas) og samtidig konsentrasjon på chakraene. Vi vil også lære fysiske og mentale teknikker for å flytte og endre energi til høyere chakraer og vibrasjonsformer. Gjennom praksis vil vi bli mer og mer bevisste energiene i våre egne kropper og hvordan disse påvirker følelser, humør og bevissthet. Slik lærer vi å stabilisere og lade oss selv.

  Chakrayoga tilhører den tantriske yoga-tradisjonen og bruker hatha-yoga som fysisk verktøy for mental ro, helse og velvære på alle plan. Det er lite fokus på fysisk krevende øvelser, og denne formen for yoga passer for alle uansett alder, form og kropp. Dette er en fantastisk form for yoga for dem som ønsker tid og ro i hver posisjon for å kjenne på effekten den har på kropp og sinn og som savner spirituell dybde i yoga.

  Hver time er åpen for alle uten påmelding og krever ingen forkunnskaper. Hvis du har din egen yoga-matte må du gjerne ta med den, men vi har enkle matter tilgjengelig.

  Kontaktperson:
  Torstein Schiøtz Worren

  Tlf: 97 07 96 67

  Email: [email protected]

  Web: http://transcendens.no

  pris: kr.100,-

  tirsdag 18 juni kl.17:00 til kl.19:00