En vitenskaplig forklaring på sinn, ånd og bevissthet

  0
  509

  Mer

  mai 6, 2013 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  FILOSOFISK FORUM i samarbeid med
  FOLKEAKADEMIENES LANDSFORBUND arrangerer foredragsaften. 6 april.

  En ny forståelse av sinnet, utviklet av norske leger og psykologer, kombinert med en ny tolkning av strengteoriens krav til virkeligheten, kan gi et nytt bevissthetssentrisk verdensbilde. Det gir et materielt grunnlag for sinn, ånd, bevissthet, ånder, Gud, mystikk, mørk materie, mørk energi og kvantebølger.

  Foredragsholder Olav Drageset er utdannet i teoretisk elektronikk og har hatt en karriere med å utvikle kommunikasjonsutstyr for forsvaret. I tillegg har han praktisert og undervist Acem meditasjon gjennom mer enn 40 år.

  Ellers Filosofisk forum hver Mandag kl. 19-21
  Inngang kr.30 Åpent for alle

  Temaer blir annonsert på hjemmesiden:
  http://www.home.no/filosofiskforum/

  Filosofisk Forum holder sine møter hver mandag i Oslo.

  Møtene starter kl. 19.00 og varer til 21.00. Møtene med temaer blir annonsert på denne hjemmesiden og i Oslopuls på Internett.

  Filosofisk Forum er åpent for alle interesserte. Møtet starter ved at en deltaker holder en innledning fra ca. 5 min. til ca. et kvarter i relasjon til temaet som er annonsert. Deretter følger samtalen, som varer til kl. 21 med en kort pause kl. 20. Den består av innlegg og replikker til innlegg. På slutten av møtet blir deltakerne enige om neste mandags tema.

  Oppmøtet er varierende. Noen ganger er det smekk fullt, andre ganger møter få, etter som temaet fenger hos folk. Det koster kr 30 pr. individ, som går til dekke av leie av lokale.

  Møtestedet kunngjøres sammen med meldingen om neste møte.