Energi- og healingdeling – For healere og terapeuter

  0
  138

  Mer

  desember 11, 2012 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  For alle som praktiserer en form for energi- eller healing arbeid.

  (Husk yogamatte eller ett liggeunderlag.)

  Dette er et spirituelt og støttende miljø hvor vi gir og mottar energi og healing og møter «kollegaer». Praktiserer du Reiki, reconnective healing, krystall healing, sjamanistisk healing, arbeid med engler og oppstegne mestere, intuitive healing .. eller andre former for energiarbeid – er dette et sted å utveksle.

  Du kan trenge noen behandlinger selv, og/eller være en healer som ønsker å praktisere mer og få tilbakemeldinger fra likesinnede.

  Enkelt og rimelig.
  Vi begynner med å sitte i en sirkel – og gjør en «toning» og deretter 3 OM for jording og for å «koble oss selv på.» Deretter kan de som vil dele sin intensjon for kvelden, hvor vi så går inn i en kort meditasjon. Etter meditasjonen «parrer vi opp» og utveksler en behandling på en halv time hver, med en kort samtale om opplevelsen i mellom. Etter denne siste behandlingen samles vi igjen i sirkelen for å dele våre erfaringer. Til slutt avrunder vi seremonien med 3 OM.

  Etter dette er deltagerne velkomne til litt frukt, te og samtaler. Målet er å skape et helbredende miljø, hvor vi kan åpne opp og slappe av.

  Oppmøte kl 18.00 – døren stenges 18.15. Hver 14 dag – Dragerommet – 2nde etage – Unitysenteret, Kr. 60,- for å delta.

  NB NB – TA MED YOGAMATTE ELLER LIGGEUNDERLAG.

  Satnam
  Terje Tjensvoll