Energi- og healingdeling – For healere og terapeuter

  0
  210

  Mer

  september 18, 2012 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  For alle som praktiserer en form for energi- eller healing arbeid.

  Velkommen til et spirituelt og støttende miljø hvor vi gir og mottar energi og healing og å møter likesinnede sjeler. Praktiserer du Reiki, reconnective healing, krystall healing, sjamanistisk healing, arbeid med engler og oppstegne mestere, intuitive healing .. eller andre former for energiarbeid – er dette et sted å dele.

  Du kan være en healer som kunne trenge noen behandlinger selv, eller en healer som ønsker å praktisere mer og få tilbakemeldinger fra likesinnede.

  Enkelt og rimelig.

  Vi begynner med å sitte i en sirkel – og gjør en «toning» og deretter 3 OM for jording og for å «koble oss selv på.» Deretter kan de som vil dele sin intensjon for kvelden, hvor vi så går inn i en kort meditasjon. Etter meditasjonen «parrer vi opp» og utveksler en behandling på en halv time hver, med en kort samtale om opplevelsen i mellom. Etter denne siste behandlingen samles vi igjen i sirkelen for å dele våre erfaringer. Til slutt avrunder vi seremonien med 3 OM.

  Etter dette er deltagerne velkomne til litt snacks, te og samtaler i en vennlig og avslappet atmosfære. Målet er å skape et vakkert, rolig, helbredende og kjærlig miljø, hvor vi kan åpne opp og slappe av.

  Tirsdag 4 september – Delingen starter kl. 18.15 og døren låses – oppmøte kl. 18.00. Deretter hver 14 dag – Dragerommet – 2nde etage – Unitysenteret, Kr. 60,- for ¨å delta.

  Ta med en yogamatte eller ett liggeunderlag.

  Satnam

  Terje Tjensvoll

  Kontaktperson: Terje Tjensvoll
  e-mail: [email protected]
  Pris: kr.60