Er du nysgjerrig på hva kanalisering er?

  0
  232

  Mer

  desember 18, 2012 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Svanhild Aabakken har drevet med ulike typer kanalisering i 27 år og forteller og demonstrerer. Hun kanaliserer «The Light from the north», Nordlyset, og sitt høyere jeg, Dark Krystal.

  Svanhild Aabakken vil fortelle og demonstrere hvordan dette kan gjøres. Hun bruker ofte humor, sang og utradisjonelle metoder.
  Velkommen!

  Vil du lære hvordan du kan komme i gang med å kanalisere din egen sjel eller andre åndelige entiteter? Kanalisering er en måte å komme i kontakt med din egen sjel på, og få tilgang til din egen skjulte visdom. Du kan også være en kanal for visdom fra åndelige mestere.

  Svanhild Aabakken har lært folk å kanalisere sitt høyere jeg, eller sjelen, siden hun var tenåring. Å kanalisere handler om å komme i kontakt med en annen del av deg som du kanskje ikke var klar over at du hadde. Dette gjør du ved å endre bevisstheten, og det kan læres.

  Å kanalisere er en måte å få tilgang til visdom fra din egen sjel. Men du kan også være en kanal for visdom fra andre åndelige entiteter og mestere. Kommunikasjonen med disse skjer gjennom følelser og skjulte evner vi alle har. Denne evne kan utvikles og finpusses. Noen er født med disse evnene ferdig utviklede.

  Inngang: 100,-

  Svanhild Aabakken
  Mail [email protected]
  Tlf. 915 49 750