Evolusjonær Enlightenment for unge

  0
  302

  Mer

  november 28, 2012 7:00 pm - 10:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  For alle mellom 18-30 år som interesserer seg for livets store spørsmål!

  Som ungt menneske i Norge i dag, opplever vi en enorm frihet i form av valgmuligheter og velstand. Vi kan reise jorden rundt, vi kan utdanne oss til det vi helst vil og vi kan skaffe oss det meste av det vi materielt trenger eller ønsker. Likevel er det mange av oss som opplever en mangel på mening og retning i livet. Hvem er vi og hvorfor er vi her? Dette er spørsmål som religionene tidligere svarte på, men som er mer fraværende i dagens kultur i Norge. Vi vet som unge at vi ønsker noe nytt skal skje, men hva?

  28. november vil Tomas gi en presentasjon av Evolusjonær Enlightenment, spesielt for unge mennesker i Oslo som er interessert i livets store spørsmål. Det vil bli meditasjon, diskusjon og deling av erfaringer med hvordan det evolusjonere perspektivet har inspirert unge mennesker i Danmark til å komme sammen og utforske nye og høyere verdier som vi kan bygge vår fremtid på.

  Evolusjonær Enlightenment er et perspektiv, lære og filosofi utviklet av Andrew Cohen, en amerikansk spirituell lærer og filosof. Han er opptatt av hva det vil si å være opplyst i det 21 århundre, ikke kun som individ men også som kultur. Andrew Cohen kommer selv til Norge i april/mai 2013. Du kan lese mer om Cohen her: http://www.andrewcohen.org/

  Inngang 50,-

  Kontaktperson:
  Tomas Bjørnstad
  [email protected]
  tlf. 004523887688