Foredrag: Healing av dyr

  0
  506

  Mer

  oktober 14, 2014 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Jeg deler av min erfaring med healing av dyr og dyrekommunikasjon. Utgangspunktet er den nære forbindelsen mellom mennesker og dyr, og min mer enn 25 års erfaring i arbeid med særlig hester og hunder. Velkommen!

  Det kommer til å handle om rene healingsopplevelser eller hendelser i forhold til dyr med “bivirkninger” på det menneskelige plan eller omvendt.

  Dennis Holmberg begynte å behandle hester med laser, magnetisme og etter hvert også akupunktur og kiropraktikk på 80-tallet. Da hadde han bakgrunn som galopptrener og er også utdannet equiterapeut (fysio på hest). Han har behandlet hester over hele Skandinavia og også noe i England og Frankrike foruten å heale mennesker, hunder og katter. I årene 1991-4 gikk han BodyMirror-kurs i fem forskjellige land, og holdt selv weekend-healingkurs og etterhvert kurs kalt «Healing og Horsemanship”. Han arbeidet siden for Healerforbundet (var i en periode formann i Healerforbundet region øst) og for The Paradigm Academy. Mot slutten av 90-tallet gikk han tilbake til arbeidet med hest og hovslaging og en periode med dyretolking (kurs hos Astrid Moe, Flammehuset). På 2000-tallet har han fokusert mye på skoing av hester. Idag skor han 2-3 hester om dagen og lærer mye fra hestene, også om forholdet mellom dyr og deres eiere.

  Påmelding til
  [email protected] / tlf. 928 11 498

  Inngang kr. 100 kontant i døren.