Gongbad

  0
  317

  Mer

  juni 1, 2017 6:30 pm - 8:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Velkommen til gongbad på Unity senteret.
  Torsdag 1. juni kl. 18.30 – 20.00
  Begrenset antall plasser.
  Bindende påmelding: [email protected]

  Pris Kr. 250

  GONGEN ER ET KRAFTIG VERKTØY OG HAR EVNEN TIL Å PÅVIRKE OSS PÅ ALLE PLAN; FYSISK, MENTALT, EMOSJONELT OG SPIRITUELT.

  Gongen er et perfekt verktøy for å rette opp i ubalanser. Den innehar alle lydene i universet og roer kropp og sinn. Gongen påvirker hjernebølgene til å bevege seg mot ønsket teta-tilstand. Den forvirrer den logiske hjernen med så mange tettpakkede toner at den ikke klarer å analysere, og dermed tillates den kreative og fantasifulle hjernen å dominere.
  Gongen tar deg i en meditativ tilstand med dyp avslapping hvor du føler vibrasjonene mer enn du hører dem. Du vil kunne oppleve en tidløs tilstand av å bare være, og hvor tid og sted har ingen mening. Gongen åpner en dør til det uendelige, og det er et fantastisk sted å være og som vi gjerne vil tilbake til.

  Gongen produserer naturlige overtoner som er kilden til healing. Når vi øker vår bevissthet ved å redusere hjernerytmen, og stilner det ellers så aktive sinnet, kan dyp healing og transformasjon finne sted. Chakraene åpner seg og sjelen får næring. Spenninger og stress kan forsvinne.

  Gongen er et nyttig verktøy for selvutvikling og personlig og spirituell vekst. Gongen kan rense ut gammel og uønsket energi og skape rom for nye idéer og væremåter. Den kan øke bevisstheten. Det kan dukke opp ting fra underbevisstheten som må jobbes med, og gamle plager kan frigjøres. Harmoniske lyder på riktig frekvens aktiverer cortex til å produsere serotonin. Gongen er en måte å bli høy på uten stimuli! Gongen er et perfekt verktøy for å rette opp i ubalanser. Den stilner sinnet så intuisjonen kan høres. Gongen kan gjøre det lettere å meditere da du trener på å stilne sinnet. Stillhet gir lyd muligheten til å heale og healingen integreres under stillheten. Stillhet må til for å lade batteriene.

  Gongen balanserer hjernehalvdelene. Når vi klarer å stilne venstre hjernehalvdel og den høyre hjernehalvdelen dermed kommer på banen, da er det intuisjonen kommer igjennom og blir hørt. Det er da vi har a-ha opplevelser og plutselig kan få svar på spørsmål som har plaget oss.

  Gongen fjerner blokkeringer i pinealkjertelen og setter i gang spirituell oppvåkning. Du kan oppleve tidligere liv, få tilgang til hendelser tidligere i livet og du kan kjenne din sanne identitet. Mest av alt vil et gongbad gi deg et velfortjent pusterom hvor du kan slappe av i trygge og behagelige omgivelser, og tillate deg å bare være.