Gratis ILIANA-livsveiledning med studenter under praksis

  0
  558

  Mer

  september 28, 2013 10:00 am - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Kom og opplev en Livsveiledning med studenter ved ILIANA akademiet. Dette er en læringssituasjon og lærer Inge Ås vil være tilstede og veilede underveis. Kom gjerne med noe du virkelig ønsker å se på. Det kan være et akutt problem. Det kan være noe du vil forandre eller sortere for å forstå bedre. Eller det kan være noe du vil forsterke i livet ditt. Studentene har også gjennomgått drømmetolkning, så en drøm du har hatt nylig eller for lenge siden kan du ta med og få en bedre forståelse av.

  Velkommen!

  Livsveilederutdannelsen ILIANA akademiet utdanner livsveiledere / Livs coacher i SELVutviklingsprosesser. Dette er et ressursorientert, holistisk konsept basert på ILIANA modellen.

  Studentene lærer SELVutviklingsverktøy – livsdialog – innsiktsterapi – energiarbeid/ healing – NLP – løsningsorientert veiledning
  – og mye, mye mer!

  I løpet av livsveilederutdannelsen profesjonaliserer det man lærer i SELVutviklingsutdannelsen og har selv erfart og følt på kroppen. Vi gjør praktiske øvelser og bruker redskaper fra SELVutviklingsutdannelsen i tillegg til nye teknikker. Her utvikles bruken av indre og ytre sanser. Det fokuseres på oppfattelse og utvikling av nærvær med klient og en forståelse av livsveileder- og klientrolle.

  Kontaktperson: Inge Ås
  Tlf: 957 22 133

  Email: [email protected]

  Påmelding! – antal plasser: 18

  DEL
  Forrige artikkelTilgivelsesprosess
  Neste artikkelSatsang med Anette Carlström