Gratis Samling med André Noah: THE INITIATION & HEALING-CIRCLE

  0
  605

  Mer

  april 19, 2016 8:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Gratis Samling med André Noah:
  THE INITIATION & HEALING-CIRCLE

  Det er med stor glede og en enorm kraft til åpning av fredens i mennesket, at jeg nå setter opp denne gratis-samlingen.

  THE INITIATION er en individuell initiering / velsignelse, som åpner den menneskelige tilstedeværelse i den nye jordens kosmiske enhetsfrekens.

  En levende kjærlighetsfrekvens som er helt fristillt fra skyld og sykdomsbevissthet, og som vibrerer og åpner i total enhet med den indre fred, skaperkraft og glede i mennesket.

  Denne initieringen / velsignelsen virker kraftfullt på åpningen av din væren bakenfor sløret. Den aktiverer også kraftfullt fristillingen av alle begrensninger, gjennom en myk kjærlighetskraft som får virke i livet ditt.

  Denne frekvensen åpnet seg under årets 3 uker lange Maya-Retreat. Den bærer i seg det forente møtepunktet mellom visdommen fra vest (Maya-energiens kosmiske visdom) – og østens visdom av selv-realisering for mennesket.
  Den kosmiske visdommen som har vært en grunn-essens i menneskets evolusjon, gjenforens med seg selv gjennom din våkne tilstedevæerlse som kjærligheten selv.

  THE INITIATION er en kjærlighets-velsignelse – som åpner den dypeste selvrealisering i mennesket. Ditt evige jeg vekkes som din tilstedeværelse som menneske, i enhet med den nye jordens frekvenser. Det skjer nå fordi tiden er klar. Det skjer som en freds-frekvens som vekker menneskehetens hjerte.

  THE INITIATION deles gjennom en Healing-Sirkel, der du sitter i et kontinuerlig frekvensløft. Alle som er med i healing-sirkelen mottar 1-4 velsignelser under samlingen.
  Velsignelsene gis i puljer, der alle som er med også blir løftet i frekvens gjennom de andre sine velsignelser.
  Mellom puljene med velsignelser, åpnes og integreres energien gjennom stille healing og krystall-boller med André Noah.

  Denne initieringen vises å skulle deles gjennom gratis-samlinger, fordi den skal være tilgjengelig for alle mennesker. I tillegg bærer frekvensen i seg en viktig energi, som virker fristillende på hele makt-strukturen som ligger i dagens økonomiske mønstre. Også denne grunn skal den også formidles i en økonomisk uavhengig energi.

  _

  SOUL-GATHERING: DITT HØYESTE POTENSIALE

  Onsdag 20 april er denne samlingen, som står perfekt til tirsdagens gratis-samling – og virkelig kan la disse to dagene bli til en kraftfull investering med kjærlighet til livet og sjelens uttrykk!

  Se invitasjonen her:
  https://www.facebook.com/events/223431014713188/

  _

  PRAKTISK INFO:
  Dato / tid: tirsdag 19 april kl 20:00
  Varighet: 1 – 1,5 time
  Sted: Rom 606, Unity Senteret
  Gratis

  PÅEMELDING:
  Send sms til 411 43 904, eller personlig melding her på facebook.

  Namaste & Velkommen…
  André Noah