Healing Symposium

  0
  201

  Mer

  november 17, 2012 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Møt Lilli Bendriss, Daniel Benor, Maj Back og Gillian Godtfredsen. Nordic Healing Association (NHA) arrangerer sitt årlige healingsymposium med påfyll av innsikt og energi!

  WHEE er en metode for selvhealing som bidrar til å frigjøre fysiske og emosjonelle smerter. I en teststudie ble WHEE benyttet på studenter med eksamenangst. Det ble satt opp kontrollgruppe som fikk kognitiv terapi. De som fikk WHEE fikk de samme resultatene etter to sesjoner som de som fikk kognitiv terapi fikk etter fem sesjoner. Dr. Daniel Benor har et brennende engasjement for wholistic healing, som adresserer kropp, sinn, relasjoner og spiritualitet. Han bruker WHEE, en potent metode for selvhealing, på voksne og barn med fysiske eller emosjonelle smerter, frykt, fobier, PTSD eller andre former for stress, lav selvfølelse og også andre temaer.

  Hvis du vil kan du lære mer om WHEE på NHAs Fagsymposium, der Daniel Benor selv vil lære deg om metoden. Symposiet avholdes på Unity-senteret lørdag 17. november.

  Påmelding på epost [email protected] og innbetaling av 800,- (for medlem av NHA) eller 1200,- (for andre) til Nordic Healing Association, konto: 05393167787.

  Kursavgiften dekker også etikk-kurs den 16. november.

  Også på Fagsymposiet:

  Åndelige forbindelser – foredrag og demo. med Lilli Bendriss, medium og NHA styremedlem

  Arbeid med vortex energier – foredrag og demo. med Gillian Godtfredsen, fagutvikler og styremedlem NHA

  Maj Back forteller om sin reise der hun besøker verdens fremste, alternative spiritistiske klinikk, Casa de Dom Inacio i Brasil. Sykehuset drives av Joao Teixeira de Faria, bedre kjent som John of God. Han regnes for å være en av verdens mest kraftfulle transmedier som lever i dag og helbreder tusenvis av mennesker gjennom sitt arbeide.

  NHAs Fagsymposium holdes en gang per år og gir påfyll av innsikt og energi.

  Tlf: 924 34 858
  Kontaktperson: Karina Ødegård
  Email: [email protected]
  Pris: 800,-
  Lørdag 17 november kl.10:00 til kl.17:00