Healingsirkel med Maestro Constantino

  0
  3619

  Mer

  mars 31, 2017 5:00 pm - 8:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Det er en stor glede for Sjamanistisk Forbund å kunne invitere til helaingsirkel med Maestro Constantino på Unity fredag 31. mars kl. 17.00 til 20.00.
  Maestro Constantino er en sann healer som reiser rundt i verden med budskap om å åpne hjerter og skape fred, på tvers av kulturer.
  Han gir healing ved å se deg inn i øynene (sjel møter sjel), mens det spilles musikk. Vi står og holder hverandre i hendene.
  Før sirkelen starter, skriver du under på at du ønsker å motta healing, samt setter ned hva du ønsker spesifikk healing til. Det kan være fysiske eller psykiske plager. Du har glede av å delta i sirkelen selv om du ikke har plager.
  I sirklene vil han til slutt gi nyttige råd om vårt kosthold.
  Maestro Constantino åpner også lysporter til helbredelse av Moder Jord, gir healing til naturen.
  Han oppleves som en uhyre beskjeden person som dedikerer sitt liv til å bære energien av lys og kjærlighet der hvor han kommer.
  Det var mange som opplevde sterke møter med ham for snart 4 år siden.
  Vi har alle denne kjærlighetsenergien i oss. Og menneskers opplevelse er at denne energien blir forsterket i møtene med MC.
  Mange opplevde å få hjelp med sine fysiske og psykiske plager, og de er ikke er kommet tilbake, selv etter 4 år.
  Den mest fasinerende av historiene om healings-sirkler, er fra en han holdt i Israel, hvor jøder – palestinere – arabere holdt hverandre i hender, i fred og kjærlighet.
  Maestro Constantinos budskap er, at vi åpner våre hjerter, og mottar kjærligheten, og behandler vår kropp som et hellig tempel. Sykdom og hva vi spiser henger ofte sammen.

  Deltakelse i sirkelen er gratis. MC ønsker det skal være for alle.
  Men reisene koster penger.
  Ved alle Sirkler blir det stående en donasjonsboks hvor du kan bidra til at hans viktige arbeid fortsetter. Gi et beløp som du har anledning til, SF anbefaler minimum 100,-
  Overskuddet går til å støtte et barneprosjekt for fattige barn som han er nært knyttet til.