Heart of the Phoenix – weekend med Alandra

  0
  512

  Mer

  oktober 4, 2013 til oktober 6, 2013 7:00 pm - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  The Heart of the Phoenix handler om å lære kunsten å la seg gjenfødes uten stor anstrengelse, og å fornye sitt sanne vesen og leve en helt ny virkelighet, både i det indre og ytre….
  Kurset ledes av Alandra. Hun lar seg ikke definere innenfor en retning, men ærer alle de mange lærerne og Mestrene som har beriket og velsignet hennes vei. Slik deler hun av sin visdom, forståelse og den gledesfulle kjærlighetskraften som skapes med de som føler seg kallet til å delta på kurs og samlinger med henne.

  Den eneste måten vi kan la noe nytt kan skje på er når vi virkelig lærer å gi slipp på det gamle og la oss gjenføde i det nye. Dette er en kunst. Inntil den er lært vil vi alltid leve ut det gamle. Og i det gamle ligger lidelsen. Du vil leve ut det gamle inntil du vet hvordan du kan la deg gjenfødes og hvordan la hjernen og vesenet ditt våkne opp til det nye. Her ligger er nøkkelen til å bryte med vår frustrasjon, lidelse og ulykkelighet.

  Dette kurset er åpent både for kvinner og menn som er klare for å gjenfødes i sitt neste uttrykk av sitt fulle potensiale og kjærlighet. Klare til å stige opp av asken fra det gamle og gjør krav på den nye sannheten, enten det er i arbeid, familie, kjærlighet, forhold eller indre virkelighet, slik at at hjertet kan leves ut til sitt fulle, i takt med dine valg og ikke i en gjentagelse av gammel bevissthet og ubeviste mønstre.

  Alandra har jobbet med holistisk helse, healing samt på det intuitive og psykiske feltet i mer enn 25 år. Hun gir kurs og retreater i Costa Rica, Malaysia og hele USA og Canada. Alandra utviklet en naturlig evne til å lese de Akasiske Arkiver fra en ung alder og å tune seg inn på menneskers livsvei og mønstre. Hun har utforsket mange ideologier, filosofier, teknikker og åndelige retninger, og slik samlet sin egen unike tilnærming til livet og sitt arbeid. Hun lar seg ikke definere innenfor en retning, men ærer alle de mange lærerne og Mestrene som har beriket og velsignet hennes vei. Slik deler hun av sin visdom, forståelse og den gledesfulle kjærlighetskraften som skapes med de som føler seg kallet til å delta på kurs og samlinger med henne.

  Bli med på et dyptgripende, forvandlende og feirende helg, full av overraskelser og muligheter til vekst, utforskning, felleskap og blomstring!

  Praktisk informasjon og påmelding:
  Pris: kr. 2300,- innbetalt til konto nr: 1503.32.61834.
  RABBATT: kr. 200 i avslag ved innbetaling før 10.september eller gruppe-påmelding av 2 eller fler!

  Registrering på e-post [email protected] eller mobil 93 02 59 49.