I AM full opening of Heart of Soul – The calling from the Soul og Sjelsreise

  0
  156

  Mer

  desember 13, 2012 6:30 pm - 9:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  KI Phoenix Energi – Alt handler om energi og alt er energi

  Jeg har opplevd noen utrolige og magiske transformasjoner den siste tiden, og den mest kraftfulle av de alle var da jeg åpnet opp hjertet mitt på sjelsnivå. Absolutt ALT forandret seg og I AM – er hva som skjer da – Stillheten er helt utrolig. Denne aktiveringen / transformasjonen er noe jeg blir bedt om å dele med andre, noe jeg gjerne vil gjøre om DU er klar.

  Etter en innledning og guidet meditasjon, blir det åpnet opp et rom der aktiviseringen kan ta plass. Det eneste du må si er JA, og selv om du ikke er klar til å fullstendig overgi deg, så vil noe skje, som en prosess på veien. Allerede når DU leser om dette arrangementet, skjer noe med deg.

  Om du vil vite mer om hva dette er,
  se her: http://youtu.be/rIl3Ve2gKmM

  Nytt oppdatertopptak 26/9-12: http://youtu.be/Q1uAAfd3NLk

  Etter en pause i Stillhet, avslutter vi kvelden med en Reise, der bruken av lyd, vibrasjon og trommen leder deg inn til Stillheten. Eller det som skjer, det skjer ♥

  Hver I AM er forskjellig, da det som skjer er utifra energien til hver enkelt. Har du vært med før, vil det allikevel være forskjellig – I AM har ikke noe fast mal.

  Litt om Heidi Kim:
  For mange som har opplevd Heidi Kim og sett henne holde demo med KI Phoenix Energi, vil beskrivelsen som høy og full på energi, mange ganger være en passende beskrivelse.
  Ved å tappe rett inn i kvante energien, bruke kroppens egne frekvenser og samtidig kombinere dette med KI energi. Da er alt mulig og alt kan skje.
  Hun har bakgrunn fra blant annet KI gong, kvante energi, Matrix Energetics,og integrering med Phoenixene,går sjamanens vei. Hun vet at alt kan skje og vil skje når en tar i bruk Magi og Transformasjon. Dette er noe alle kan bruke og alle kan lære, og derfor elsker hun og dele Energi på denne måten – og som hun selv sier: «Jeg har våknet og vet hvem jeg er, vet du hvem du er?»

  Heidi Kim er født med en naturlig kontakt med energier og den spirituelle verden og har blant annet sterke evner innen healing, kanalisering og energi arbeid. Hun jobber i dag som transe, energi og kirurgisk healer, medium, spirituell coach og veiviser.

  Sted: Unity Senter, Møllergate 23, Oslo
  Pris: SPESIAL FØRJULSPRIS Kr 200,- (vanlig pris kr 350,- )
  Tid: 18:30 – 21:30
  Påmelding: mail [email protected] til Heidi Kim eller mobil 934 38 042 (tlf tid hverdager 12:00 – 16:00).
  Pris: 350,- Begrenset med plasser.

  Nettside: http://phoenixenergi.no/