I & I Discoveries

  0
  164

  Mer

  mars 8, 2013 til mars 10, 2013 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  I &I Discoveries er et helgekurs om deg og til deg selv. Ikke om verden. Ikke om samfunnet. Det handler om å oppdage din egen verdifullhet og det hellige i deg selv, slik at du kan leve ut det beste i deg, ditt høyeste potensial.

  Alandra Napali Kai fra Canada vil guide deg gjennom det første kurset av disse kursene i Norge. Hun har tidligere ledet disse kursene i Europa, USA og Canada såvel som deltatt på de opprinnelige kursene med Master Dhyan Vimal i Malaysia.

  I &I Discoveries er et helgekurs om deg og til deg selv. Ikke om verden. Ikke om samfunnet. Det handler om å oppdage din egen verdifullhet og det hellige i deg selv, slik at du kan leve ut det beste i deg, ditt høyeste potensial. Når du lever ut ditt beste skjer det en utveksling. Glede er gjenopprettet. Da lever du ikke lenger et liv under påvirkning av samfunnet, av den ytre verden, styrt av andre.

  Det er 4 rettigheter I & I Discoveries gir deg. I denne første helgen vil vi gjennomgå hvordan du tar deg selv forbi påvirkningskraft slik at du er fri til å leve livet ditt som du ønsker og velger det. Du vil få presentert en serie videoforedrag, delta i øvelser og feire kroppsliggjøringen av opplysningen. Du vil ha tid til kontemplasjon og anledning til å stille spørsmål og få svar. Alandra Napali Kai fra Canada vil guide deg gjennom helgen. Hun har ledet disse kursene i Europa, USA og Canada såvel som at hun har deltatt på de opprinnelige kursene med Master Dhyan Vimal i Malaysia.

  Praktisk informasjon og påmelding:

  Dato: fredag kl. 19-21 og lørdag/søndag 8-10 mars fra kl. 10 til 17 hver dag med en pause midt på dagen.

  Pris: kr. 1800,- innbetalt til konto nr: 1503.32.61834

  Påmelding: skriv til [email protected] eller ring mobil 93025949.

  Kurs arrangør er Anne-Kristine Tischendorf ved Aloha Senteret: Jeg har hatt gleden av å bli kjent med Alandra mens hun bodde på Hawaii for ca 10 år siden. Hun er en utrolig sterk, klok og erfaren kvinne som har gitt meg fantastsisk mye i alle årene jeg har kjent henne. Det er en glede for meg å kunne tilrettelegge denne helgen med I & I Discoveries her i Oslo! Det er også mulig å booke private konsultasjoner med Alandra mens hun er i Norge.

  For informasjon om Alandra gå til www.alandra.net