Inled påsken med Konsert og Meditasjon – Anette Carlstrøm

  0
  254

  Mer

  april 11, 2014 6:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Anettes arbeid er preget av kjærlighet og humor og hjelper deg å vekke din egen indre sannhet, ikke bare i ord, men også gjennom erfaring. Hun er etterspurt i hele Europa og underviser også i USA. Hennes arbeid er preget av kjærlighet og humor og hun har en unik evne til å løfte en forsamling inn i kjærlighet og nærvær.

  Anettes Mantra-konsert er designet for å aktivere stagnerte områder i livet og løfter deg inn i en levende kontakt med ditt eget høyere selv. Mantra betyr befrielse av sinnet og er et kraftfullt spirituelt redskap. Ved hjelp av ulike mantra vil vi bevege oss gjennom det kollektive ubevisste og aktivere ulike livsområder som Økonomi, Overflod, Kjærlighet, Relasjoner, Helse og forsterke kontakten med ditt høyere selv, eller Gud.

  Oneness Meditasjonen (OM) løfter deg inn i en levende kontakt med ditt høyere selv. Anette går inn i en dyp tilstand ev enhet; når hun åpner øynene gir det en opplevelse av å bli sett – inn i dypet av din egen væren; av kjærlighet og bevissthet, der du er ett med alt som er.
  Oneness Meditasjonen regnes i dag som den mest effektive overlevering av Oppvåkningstilstanden.

  Inngang: 250 nok betales i døren.

  www.devanilaya.no