Introduksjon til Tesla Metamorphosis (Gratis)

  0
  4582

  Mer

  september 8, 2017 7:00 pm - 10:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Anya Petrovic, internasjonalt anerkjent lærer, healer og forfatter, grunnlegger av Tesla Metamorphosis®, vil gi en presentasjon med levende demonstrasjon av helbredelse. Deltakerne vil få en mulighet til å oppleve disse utrolige frekvensene og å lære hvordan de også, med sikte på å helbrede, kan utnytte den kraft som den legendariske oppfinneren, Nikola Tesla, jobbet med.

  Tesla Metamorphosis® tiltrekker seg stor interesse blant forskere på grunn av de nye distinkte fenomene (som lys rundt enkelte klienter, lyskuler som beveger seg på scenen mot Anya og farger på hallenes veggen hvor seminarer har blitt holdt; alle synlige for blotte øyne). Anya har presentert på International Tesla Science Conference i Philadelphia, Nikola Tesla Congres i Beograd og på British Columbia University i Canada.

  Tesla Waves er unike for denne modaliteten. Klienter har rapportert helbredelser fra sykdommer som anses uhelbredelig i ortodoks medisin – selv fra fødselsdeformiteter. Dette skjer vanligvis etter bare tre behandlinger.

  Tesla Metamorphosis® er ikke bare energihelbredelse; det tilknyttes frekvenser med høyere intelligens av informasjon og lys som påvirker vårt DNA og øker frekvensen av menneskelig bevissthet. Tesla Waves gjør det mulig for alle elever å skape kommunikasjon med klienter på nivået av det bevisste, underbevisste og integrative sinnet.

  DEL
  Forrige artikkelUkulelekurs i Oslo
  Neste artikkelBoklansering.