Intuitiv Astrologi / Å lese Akasha arkivet med Judy Hall

  0
  265

  Mer

  november 15, 2014 til november 16, 2014 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Judy Hall er tilbake i Oslo den 15. – 16. november 2014. Etter et meget vellykket seminar i mars om karma og tidligere liv, blir temaet denne gang: En intensiv workshop for å lære å lese horoskop intuitivt fra Akasha arkivet og sjelens forskjellige liv.
  Seminaret er en form for videreføring av det forrige, men kan også tas av nye deltagere og har den spennende tittelen:

  Å LESE AKASHA ARKIVET
  Samtidig som det er mulig å lese mønstrene for tidligere liv fra fødselshoroskopet, kan man finne frem til de faktiske detaljene fra disse livene ved å intuitivt lese fra Akasha arkivet om sjelens forskjellige liv. I denne intensive workshoppen skal vi bruke verktøy som horoskopkart, fotografier, visualiseringer og krystaller for å hjelpe til og åpne din indre synskhet og få psykisk tilgang til Akasha arkivet når man utfører en karmisk tolkning.

  Deltagere må være villige til å arbeide med dyp intensjon og fokus. Dette er ikke en workshop for å utforske dine egne tidligere liv i noen dybde, det handler om å lære hvordan lese for andre mennesker. Hvis du har uavklarte problemer i forbindelse med egne tidligere liv eller er nølende til å åpne deg selv psykisk, er ikke dette workshoppen for deg.

  Ta med fotografier og fødselshoroskop for deg selv og andre mennesker som har gitt sin tillatelse til at du skal lese om deres tidligere liv. Man bruker horoskopkartet / fotografiene som en vei inn for å lese/tolke de tidligere liv. Vi skal gjøre litt lett regresjon på søndag ved å gå inn i Akasha arkivet også.

  Det vil bli arbeidet i grupper på 3 til 4 personer og det egner seg ikke som et dagsseminar.
  Kurspris: 2000 Nok

  Påmelding: Tore Lomsdalen
  Tlf: 98038744 /
  Email: [email protected]

  www.astrologiseminarer.no