Kan bibelvitenskap og kanalisering samarbeide?

  0
  5767

  Mer

  april 25, 2017 6:30 pm - 8:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  JESUS OG MARIA MAGDALENA. Kan bibelvitenskap og kanalisering samarbeide?

  Dialog mellom Prest Helge Hognestad og Forfatter Anne Poiana Gjeitanger. Kan en vel belest akademiker lære noe av en som kanaliserer? Og omvendt? I denne dialogen skal vi prøve finne ut av det.

  Kanalisere: En metode hvor en Klarsynt kan kommunisere med energier i en annen dimensjon, i noen tilfeller kan energien snakke gjennom den klarsynte.
  Når Einstein sitter i badekaret og får en aha opplevelse som fører til gjennombrudd i sin forskning, er det en form for kanalisering?

  Mange som har lest kanaliserte bøker og hørt på folk som kan Kanalisere, sitter ofte igjen med et inntrykk av at informasjonen som kommer gjennom er innlysende, og sitter ofte igjen med endel aha opplevelser.

  Kan f.eks. historikere bruke denne informasjonen?

  I denne dialogen mellom Helge Hognestad som oppfattes som en nysgjerrig akademiker på jakt etter sannheten, og forfatter Poiana Gjeitanger som kanaliserer Maria Magdalena og Jesus, skal vi prøve å finne ut hva som kan ha skjedd for 2000 år siden.

  Mer info om Helge Hognestad: www.helge-hognestad.no
  Er opptatt av den nye åndelighet og den religiøse søken i vår tid, og mener at kirken må være åpen for folks religiøse erfaringer og de nye åndelige strømninger som bryter fram, og være villig til å endre sine ordninger etter det.

  Mer info om Anne Poiana Gjeitanger:
  Anne Gjeitanger er i dag bosatt i Sandefjord og Damanhur i Italia. Gjeitanger var tidligere en profilert forlagsredaktør og senere sjefredaktør på forlaget Oktober. Etter at hun sluttet der har hun jobbet med alternativ terapi og er healer, med tre-årig utdannelse fra Damanhur. På Liv forlag har hun gitt ut bøkene I kamelens øye og Pistis Maria.

  Berenset med plass!
  Påmelding på mail til: [email protected]
  Inngang kr. 200,-

  DEL
  Forrige artikkelYoga er for alle
  Neste artikkelTranse kurs Mediumskap Oslo