Karmisk astrologi og tidligre liv terapi med Judy Hall

  0
  576

  Mer

  mars 8, 2014 til mars 9, 2014 9:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  En av verdens fremste astrologer Judy Hall er en verdenskjent Mind Body Spirit forfatter som har utgitt over 40 bøker, deriblant den bestselgende Crystal Bible vol. 1 og 2. Hun har vært karmisk astrolog og tidligere liv terapeut i over 40 år, har gjort tusenvis av regressioner. Hun er en internasjonal forfatter, healer, mediepersonlighet og kursholder, hennes bøker er blitt oversatt til over 15 språk. Judy har vært synsk hele sitt liv og har omfattende erfaring med et bredt spekter av spådoms- og naturlige healing metoder.

  Anerkjent
  Judy har en Bachelor i religionshistorie, utstrakt kjennskap til verdens religioner og mytologier samt en Mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra Bath Spa University i England. For sine evner innen karmisk astrologi ble hun i sin tid ‘oppdaget’ av den kjente astrologen Howard Sasportas. Hennes spesialiteter er tidligere liv tolkninger og regresjoner; sjelehealing; reinkarnasjon, astrologi og psykologi, spådom og krystallenes og essensenes utrolige energier.

  Seminaret holders på engelsk, men Judy er vandt til å holde seminarer over hele verden. I tillegg deler hun ut interessante tekster og forklaringer.
  Judys hjemmeside er:http://www.judyhall.co.uk

  Kontaktpersoner: Tore Lomsdalen.
  Tlf: 98038744 /
  Email: [email protected]
  www.astrologiseminarer.no/
  Pris Kr. 1.900.-, men kun kr. 1.700.- for medlemmer i Norsk Astrologiske Forening. ,-