Kjærlighetens Mysterier

  0
  525

  Mer

  mai 3, 2013 til mai 5, 2013 7:00 pm - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Human Design gjør deg istand til å forstå dine relasjoner dypere og utfordringene som ofte kommer, på mange nivåer.

  Forhold, relasjoner og samliv er for mange av oss en utfordring. Vi prøver å forstå våre partnere utifra den vi er selv. Dette fungerer ikke alltid.

  Bli med på en workshop som letter på sløret til virkeligheten og sannheten bak våre forhold. Lær noe nytt om deg selv og de rundt deg.

  «Kjærlighetens Mysterier»

  – Se dine relasjoner med klarhet

  En unik workshop med Richard Beaumont

  Kunne du ønske du hadde et mer tilfredstillende forhold til din partner? Ønsker du å forstå dine relasjoner og deres utfordringer bedre? Har du lyst å ta forholdet ditt til nye høyder?

  Lær hva du tiltrekkes av hos andre og hvordan din seksualitet fungerer til forskjell fra andres. Finn ut hva som trigger din sjalusi og hva som kan trekke deg inn til det stedet hvor begjæret hersker, fantasier gror og virkeligheten er tilslørt, og hvordan du kan unngå nettopp dette.

  Gjennom Human Designs fantastiske kartlegging av våre mønstre og våre gener, tar Richard oss med gjennom alle de forskjellige nivåene som oppstår når to mennesker kommer sammen. Bit for bit skreller han av sannheten om de underliggende og skjulte forbindelsene som går mellom oss mennesker, og setter lys på dem slik at vi kan se selv. Ved å bli klar over hva som er i oss selv og hva den andre bringer, hva vi kan gjøre noe med og hva som alltid vil være, kan vi falle tilbake i oss selv og bli klar til å la Richard lede oss videre inn i selve Kjærlighetens Natur. Dette er essensiell viten for deg som vil nyte nærende og blomstrende forhold.

  Hvem er Richard Beaumont?

  Richard Beaumont grunnla i 1987 det engelske magasinet Kindred Spirit, og var sjefsredaktør frem til 2006. Kindred Spirit er et av de ledende tidsskrifter på Kropp, Sinn og Sjel og Richard har vært involvert i utforskningen av det menneskelige potensialet siden han var 19 år. Han tok en filosofigrad på universitetet da han var tidlig i 20 årene, og har vært dypt innvolvert i Human Design de siste 15 årene. Han er også levende opptatt av historiefortelling og har en varm og personlig måte å dele sin viten på. Han er ikke bare en av de mest kvalifiserte i verden til å undervise i Human Design, han er også en populær og etterspurt lærer som reiser rundt i verden og underviser der folk er klar for denne vitenskapen. Han deler sin kunnskap med humor og et skarpt blikk, og heldigvis på et lettforståelig engelsk.

  Så vi er i de rette hendene for å lette på slørene som delvis skjuler våre forhold. Richard vil komme med forslag til løsninger som er korrekte for akkurat Deg, for at du skal få et mer tilfredstillende og vellykket forhold, eller hva du skal passe deg for dersom du er på søken etter et nytt forhold.

  Hva er Human Design?

  Hvis du er nysgjerrig på hva Human Design er kan vi kort avsløre at det er et system bygget på synergi mellom urgammel visdom fra hele verden, sånn som I-Ching, Kabbalah, Astrologi og Hindu/Brahmin chakramodellen, og moderne fysiske vitenskaper som Genetikk og Kosmologi. Det er en mekanisk vitenskap som hjelper oss til større bevissthet ved å utforske enkle strategier som er individuelt tilpasset helt ned på aminosyrenivå. Det er en Forskjellenes Vitenskap, fordi den så vakkert og presist kan beskrive hvordan våre mønstre er forskjellig og vil ha forskjellig påvirkning på oss alt etter som hvem vi har rundt oss. Vi blir mer påvirket enn du tror av våre foreldre, våre barn og våre kjære. Human Design gir oss redskaper til å kunne leve sammen med respekt for våre forskjeller, mens det samtidig tar oss dypere inn i vår egen individuelle reise i dette livet, med vårt eget unike syn på «virkeligheten» vi lever i.

  Les mer på www.humandesignnorge.no og www.humandesign.info eller kom og hør Richard introdusere det selv på en av introduksjonekveldene.

  Alle kan være med på denne workshopen, single som par, både de som allerede har hatt en individuell analyse av sitt Design og de som er helt ny til systemet. Richard underviser på mange nivå og alle vil få noe ut av helgen uansett tidligere erfaring med Human Design. For dem som allerede har litt kjennskap kan vi nevne variabler, kroppstyper, auraforskjeller, linje og profilkombinasjoner som noen av elementene vi vil gå gjennom på kurset.

  Fredag 3. Mai 2013 kl 19-21

  Lørdag 4. Mai 2013 kl 10-18

  Søndag 5. Mai 2013 kl 10-18

  Sted: Unitysenteret i Møllergata 23 ved Youngstorget.

  Pris: kr 2900,-

  Par kr 5500,- (10% rabatt for partner)

  Påmelding til [email protected] med 500 kr depositum til konto nr 3411 29 06012. Merk innbetalingen tydelig med navn. Fødselsdetaljene må oppgis ved påmelding: navn, dato, klokkeslett og sted.

  For de som ønsker å få en personlig analyse av sitt Design av Richard så er det et spesialtilbud for de som er med på Kjærlighetens Mysterier og som ikke har hatt en lesning før, på kr 1500,- OBS kun få plasser.

  LESNINGER

  En lesning koster kr 1700,- Lesningen blir tatt opp slik at du kan høre på den så mange ganger du vil. Ta gjerne med en minnepinne dersom du ønsker en digital versjon, men du får også en CD med lydsporet fra lesningen. Dette er inkludert i prisen. En lesning tar ca 1,5 time og foregår på engelsk. I spesielle tilfeller kan Human Design Norge bistå med oversettelse i etterkant.

  Bestill lesningen din her: [email protected]. Legg ved fødselsdetaljene dine: Navn, dato, klokkeslett og sted.