Kurs i avansert kvinnelig og/eller mannlig seksualitet

  0
  300

  Mer

  mai 25, 2013 til mai 26, 2013 12:00 pm - 8:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Kurs i avansert seksualitet hos avansertseksualitet.no lærer deg i en trygg foredragsform alt du trenger å vite om kvinnelig og mannlig seksualitet. Du vil også lære hvordan du kan ta den seksuelle delen av samlivet til helt nye nivåer: Ved å bli introdusert for blant annet elementer fra tantrisk sex og hypnose kan du virkelig bedre sexlivet og sørge for spenning og variasjon i lang tid fremover. Teknikker og variasjonsalternativer flettes sammen til et omfattende kurs med fokus på variasjon, glede og seksuell gjensidighet.

  Avansertseksualitet.no spesialiserer seg på kurs kvinnelig og mannlig seksualitet, som tar sikte å bringe sexlivet ditt opp på et helt nytt nivå. Kursene kan tas separat eller som en todagerskurs til rabattert pris.

  Avansert seksualitet vil si kurs som tar sikte på å lære deg kunnskap og ferdigheter man sjeldent lærer gjennom praktisk seksuell erfaring. Samtidig er fokuset for kursene på vanlige tenningsmønstre som de aller fleste mennesker deler, og på at alle uansett hvor seksuelt erfaren de er skal få en flott kursopplevelse.

  Kursene ledes av psykolog og sosialcoach, og foregår utelukkende i foredragsform. Kursene er hovedsaklig basert på en kombinasjon av forskning og litteratur på feltet, og gjør det enkelt å omsette teori til praksis.

  Tar du begge kursene lærer du i tillegg til et tosiftret antall seksuelle teknikker en lang rekke mentale teknikker for å hisse opp og tilfredsstille partneren din, ettersom sex er mer enn bare teknikk. Vi gir deg med andre ord verktøyene du trenger for å beholde spenningen og variasjonen i sexlivet ditt i lang tid fremover!

  Læringsgaranti

  Vi tilbyr garanti på at det du lærer hos oss ikke er medias vanlige selvfølgeligheter. Hvis du ikke lærer noe nytt gir vi deg med glede pengene tilbake (garantien er gyldig til en uke etter din kursdeltakelse). Mest sannsynlig lærer du mange nye veier til gjensidig nytelse for deg og din parter som du ikke ante eksisterte, og med tanke på garantiene har du ingenting å tape på å melde deg på kurs!

  Fornøydhetsgaranti

  Vi er så trygge på at du vil bli fornøyd med kursene hos oss at vi med glede gir deg pengene tilbake dersom du ikke er 100 % fornøyd. Garantiene er gyldig til en uke etter du har deltatt på kurs, slik at du er garantert et trygt kurskjøp hos oss.

  Mer informasjon.

  For mer informasjon og påmeldingsinformasjon, se www.avansertseksualitet.no

  Kontaktperson: Lillian Ryding
  Email: [email protected]

  Web: avansertseksualitet.no