Kurs i dyrekommunikasjon, Steg 1

  0
  138

  Mer

  desember 8, 2012 til desember 9, 2012 10:00 am - 5:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Dyretolk team Sissel Grana inviterer til nybegynnerkurs i dyrekommunikasjon.

  Kursopplegg:
  Steg 1. Du trenger ikke «spesielle medfødte evner» for å få det til. Dette er noe alle mennesker kan lære. Vi har hatt mange nybegynnerkurs, og mange fornøyde deltakere kommuniserer aktivt med dyr etterpå. Vi gjennomgår hva dyrekommunikasjon er og hvordan det er mulig å lære dette. Vi kommer også inn på emner som etikk, syn på dyr og dyrevern. Du får lære meditasjoner, teknikker og energiøvelser, og du får selvfølelig snakke med dyr! Vi snakker med dyr som er vant til å kommunisere med mennesker, og som hjelper elevene sine ved å sende tydelig og lettfattelig informasjon. (Ingen deltakere tar med egne dyr) Vi snakker sammen om det vi har fått vite av dyrene, slik at dere får bekreftelse og eventuelt hjelp med tolkningen. Dette er både spennende og morsomt! Du trenger ikke å ha spesielle «evner» eller forkunnskaper for å delta, at du er glad i dyr og har lyst til å lære å kommunisere med dem holder i massevis. Etter steg 1 kan du gå videre på steg 2 og steg 3 hvis du ønsker det. Da lærer du enda mer!

  Betingelser:
  Vi sender velkomstbrev og en giro(er) for innbetaling av kursavgiften til den epostadressen du gav oss ved påmeldingen. (fakturagebyr 50 kr. tilkommer). Si fra dersom denne ikke er mottatt innen fire arbeidsdager etter påmeldingen. Dersom du ikke har anledning til å betale hele avgiften på en gang kan du avtale med oss på forhånd at vi deler opp beløpet i flere avdrag. Ved avmelding belastes det kr 300,- i avmeldingsgebyr. Det gjelder ikke som avmelding å bare la være å betale fakturaen, du må sende skriftlig beskjed som Sigrasenteret skriftlig bekrefter at er mottatt. Fra 14 dager før kursstart er påmelding bindende, og kursavgift refunderes ikke. Alle som har betalt for et kurssteg (også dersom de ikke kunne delta) kan senere betale repetisjonspris på kun 500 kr for å delta på det samme kurssteget senere. Hvis du ikke kan møte på kurset på grunn av sykdom sender du oss en legeattest på fraværet, så får du delta på et senere kurs uten å betale på nytt. Dersom du ikke kan komme på kurset kan du selv selge plassen din til en annen. Dersom arrangøren avlyser kurset tilbakebetales alle innbetalinger.

  Påmeldingsskjema finner du her:

  http://www.sigra.no/kurs-og-utdanning/pameldingerskjema-utdanninger/

  Du kan også melde deg på på telefon 40 84 17 84 eller send en e-post til [email protected] med opplysninger om: Navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-postadresse og fødselsdato/år og navn/tlf til personen som eventuelt vervet deg til steg 1.

  Velkommen på kurset!

  Sigrasenteret og team Sissel Grana

  Pris: 2900 kr for voskne og 1450 kr for barn/ungdom til og med 17 års alder.,-