Kurs: Vår tids håp i lys av millioner av år med historie

  0
  266

  Mer

  desember 6, 2014 til desember 7, 2014 10:00 am - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  To dagers kurs med Tridacna Belladonna fra Damanhur
  Menneskehetens historie fra evighetens big bang gjennom legender og eventyr mot håpet om en ny fremtid.

  Dette kurset tilbyr en fortelling om menneskeheten som har sin opprinnelse hinsides tiden på denne planeten, og som kan få hjertene til å slå i takt med en annen rytme enn den som konsentreres om en enkelt eksistens. Vi kan forestille oss at vi tilhører et tidsimperium hvor utenomjordiske sivilisasjoner har og har hatt forbindelse til de jordiske og hvor disse preges av en felles natur og utviklingsmessig retning, med episke spor som omfatter hele universet gjennom møter mellom det gode og det onde i og utenfor oss.

  Vi vil ta for oss historien om de store legendariske sivilisasjoner slik som Atlantis for å nå helt frem til vår tid og forstå hvilken fantastisk arv menneskene som art kan velge å innrette fremtiden på, for slik å gjøre den lys og bærekraftig både for seg selv og planeten.

  Gjennomgangen baserer seg på de omfattende og komplekse fremstillingene av menneskehetens interplanetariske historie som er blitt formidlet av Falco Tarassaco (Oberto Airaudi,1950-2013) men også arbeider til forskere som arkeologen Marija Gimbutas (1921-1994), som blant annet har dokumentert matriarkatet som del av menneskehetens historie.

  Tridacna Belladonna (Patrizia Rosso, f.1962) er utdannet psykolog, og i Damanhur spesialisert på våre ulike personligheter i henhold til den damanhurianske forståelsen av hvordan sjelen er satt sammen og opptrer i formenes verden. Hun er blant underviserne i den damanhurianske healerskolen, og har skrevet boken Hva er alkymi – På jakt etter de levende kreftene i universet av relasjoner (1998).

  Påmelding helst innen 15. november til [email protected] eller på tlf. 93025977
  Pris: 2000
  Kurset vil finne sted på italiensk med til norsk ved Poiana Issopo (Anne Gjeitanger).

  Tridacna Belladonna gir også lesninger med selfisk pendul dersom noen har spørsmål vedrørende egen helse eller andre sider av livet.