Lær kraniosakralterapi – 1 helg, 16 timer

  0
  621

  Mer

  mai 7, 2016 til mai 8, 2016 10:00 am - 4:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Kraniosakralterapi er å kontrollere og harmonisere cerebrospinalvæsken som ligger rundt hjernen og ryggmargen. Behandlingsformen er meget behagelig, klienten er helt avslappet. Kalles lett kiropraktikk, enkel å utøve, smertefri, dyptgående. Viktig terapiform for osteopater og manuell terapeuter.

  KST er en kroppsterapi eller en energi-healing teknikk. Manuell manipulering alene er ikke nok, men ved siden av en tankemessig energistyring kan en terapeut være med på å hjelpe pasientens fysisk/kjemiske kropp.

  Hele kroppen er fylt med liv. Hver celle er et univers, holografisk kopi av et menneske. Grensen mellom kroppsarbeidene terapeut og healing er flytende. I 1980-årene lyktes det å måle kraniosakralrytmen og knoklenes bevegelighet med vitenskapelige instrumenter. Jeg vil overlate til hver enkel terapeut å definere energi utstrålingen etter egen overbevisning og tro, men også alltid å ha pasientens helbred som høyeste mål.

  ”KST er så enkelt at det tar år å forstå det. Du skal lære tusen teknikker bare for å forstå en enkelt av dem. For du har kun bruk for – en.” –Sitat fra læreboken.

  Studer akupunktur med Gustav Heggelund og Helbredi-skolen, en av de raskeste, rimeligste og mest anvendelige terapeututdannelse i Norge. Begrenset antall plasser – meld deg på i dag! [email protected] eller mobil/sms 91 72 07 07.

  Pris kr 2800,- betales på faktura etter kurset.