Lær verdens enkleste dag-sminketeknikk! Oslo

  0
  1072

  Mer

  oktober 27, 2016 6:00 pm - 9:30 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  I løpet av kun 3 timer har du lært å sminke deg raskt og pent, og hele poenget med teknikken er å se mer våken og fresh ut, raskt!

  EARLY BIRD-PRIS
  Melder du deg på kurset innen torsdag 20.oktober så betaler du kun kr 850,- !

  TA MED EN VENN-TILBUD
  Inviter en god venn til å bli med deg på sminkekurset, og få 20% avslag i prisen begge to!! Tilbudet gjelder frem til 25.oktober!

  VERDENS ENKLESTE SMINKETEKNIKK
  Jeg kaller den det fordi hovedprinsippene er kun fem trinn, og består kun av fem sminkeprodukter. For deg som er nybegynner eller føler deg utdatert på dine egne sminkerutiner, så lærer du her å finne riktig påføringsmetode for ditt ansikt, og finne riktige fargetoner. Denne teknikken gjør at du raskt og enkelt kan friske opp ansiktet ditt og se mer våken ut, uten at du må bruke masse tid og produkter! Det perfekte kurset for nybegynnere innen sminke, passer for ung og gammel!

  OM KURSET
  – Kurset er praktisk rettet, så kom uten sminke og ta med deg eget bordspeil, slik at du har begge hender fri. Nødvendig utstyr som makeup og sminkepensler får du låne underveis. Selve kurset varer i tre timer, pluss at jeg setter av 30 min til varesalg.

  PRODUKTER OG EKSPERTHJELP
  På kurset bruker vi kun parfymefri og parabenfri makeup fra danskproduserte Nilens Jord, så du kan være sikker på å slippe allergiske reaksjoner! Produktene er heller ikke testet på dyr, og Nilens Jord kjører en knallhard filosofi på å være mest mulig naturlig. Etter kurset er over vil det være mulighet for å handle sminke og hudpleieprodukter i fra Nilens Jord og Burt´s Bees. Det vil også være mulig å kjøpe pensler og diverse annet sminkeutstyr.

  PÅMELDING
  Minimum antall deltakere på kurset for gjennomføring er 3 personer!

  Det er bindende påmelding når du har send meg din påmelding med kontaktinformasjon på [email protected] eller via kontaktskjemaet på websiden. Du mottar faktura på mail.

  50% refusjon av kursavgift ved avbestilling senest 5 dager før kursstart, og ingen refusjon ved avbestilling mindre enn 3 dager (72 timer) før kursstart!