Lansering av Sri Sri Ayurveda i Norge 20. – 22. november

  0
  3757

  Mer

  november 20, 2017 til november 22, 2017 7:00 pm - 6:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Booking: Bestilling av pulsdiagnose konsultasjon: http://www.srisriayurveda.no/calendar_booking_consultation

  Vi har gleden av å lansere Sri Sri Ayurveda i Norge med besøk av Ayurveda spesialist Kiran Valsan 20. – 22. november 2017. Vi kan by på en glimrende presentasjon av Sri Sri Ayurveda, og to dager med individuelle pulsdiagnose konsultasjoner.

  The talk and consultations will be in English, with possibility of Norwegian translation.

  Se also: www.artofliving.org for more info in English.

  Ayurveda er den tradisjonelle helsevitenskapen i India. Verdens helseorganisasjon (WHO) anerkjenner Ayurveda som verdens eldste vitenskapelige og holistiske helsesystem. Ayurveda er sanskrit og betyr «livets vitenskap» (ayur betyr «langt liv» eller «liv», og veda betyr «vitenskap» eller «kunnskap»).

  Puls diagnose (Nadi Pariksha) er en urgammel ayurvedisk teknikk for stille diagnose gjennom pulsen. Både fysiske og psykiske sykdommer og ubalanser diagnostiseres nøyaktig ved hjelp av denne teknikken. Den er omfattende og avdekker årsakene til helseproblemene, heller enn bare å lindre symptomene. Pulsdiagnose gir et forvarsel om potensielle helsefarer, og gir deg et innblikk i hvordan du kan optimalisere helsen din i samsvar med elementene som er dominerende i kroppen din. Du får en detaljert og nøyaktig personlig prognose.

  Ayurveda er nyttig mot:
  Diabetes
  Hjerteproblemer
  Alle typer leddsmerter
  Fordøyelsessykdommer
  Alle typer allergiske problemer
  Hud og hårproblemer
  Stress, høyt blodtrykk og søvnløshet

  Kiran Valsan forklarer at enhver sykdom utvikler seg i seks faser. Disse stadiene opptrer alltid i samme rekkefølge: «I vanlig skolemedisin stilles diagnosen i fjerde eller femte fase av sykdommen. Med pulsdiagnosen kan vi gjenkjenne mange sykdommer på et tidligere stadium. Jo tidligere en sykdom oppdages, jo lettere kan vi takle den, og forhindre at den manifesterer seg som sykdom.”

  Spesialist Kiran Valsan
  Kiran Valsan tok sin Bachelor i Ayurvedic Medicine and Surgery (B.A.M.S.) ved Sri Sri College of Ayurvedic Science i Bangalore og har spesialisert seg på Nadi Pariksha (pulsdiagnose). I fem år var han leder for Sri Sri Ayurveda-senteret i Kerala hvor hans konsultasjoner var så etterspurte at han til tider tok imot opptil 60 personer om dagen. På invitasjon fra Sri Sri Ayurveda Nederland, har Kiran Valsan flyttet til Europa, og han jobber nå i Nederland, Frankrike, Belgia og Spania. Han er også kjent for sine utmerkede presentasjoner av Ayurveda, hvor han forklarer de grunnleggende prinsippene på en klar og tilgjengelig måte.

  Praktisk informasjon:
  Sri Sri Ayurveda – En introduksjon
  Dato: Mandag 20. november
  Tid: Kl. 19.00
  Sted: Foredragssalen, Unity senteret, Møllergata 23, 0179 Oslo
  Pris: Kr. 150 (betaling i døra)

  Sri Sri Ayurveda konsultasjoner (pulsdiagnose)
  Dato: Tirsdag 21. og onsdag 22. november
  Sted: Rom 309 a, Unity senteret, Møllergata 23, 0179

  Konsultasjoner fra hver hele og halve time kl. 09.00 – 12.30 og 13.30 – 18.00.

  Pris pr. konsultasjon: Kr. 750

  Bestilling av pulsdiagnose konsultasjon: http://www.srisriayurveda.no/calendar_booking_consultation

  For mer informasjon, kontakt Ingrid på 458 05 035 eller send en mail til [email protected]