Mediumsaften – en kveld med åndeverden

  0
  3480

  Mer

  oktober 3, 2017 7:00 pm - 9:00 pm

  Unity Senter

  Møllergata 23

  Visit Facebook Event

  Et medium er en person som har en velutviklet evne til å kunne kommunisere med åndeverden.

  Tone Marie har visst fra hun var 9 år gammel, at hun hadde en medfødt gave til å kunne se og snakke med åndeverden. Hun har utviklet sine evner over mange år og har arbeidet som medium de siste 15 årene både i Oslo, Bergen og nå i Danmark hvor hun bor.

  Hun har vært med på mange alternativ messer i Norge og det vært uttalige intervjuer med henne i ukeblader, aviser og alternative blader.

  Boken «Budbringeren – Tone Marie» kom ut i 2009 som den første boken på markedet om et norskt medium. Boken ble til etter at forfatter Harald Garmannslund fulgte Tone Marie på flere mediumskvelder og etter uttalige intervjuer med henne. Bokklubben Energica omtaler Tone Marie som»snåsadamen» Tone Marie – og sier hun er i klasse med Marcello Haugen, Anna Elisabeth Westerlund og Joralf Gjerstad.

  På denne mediumskvelden vil hun overbringe hilsninger fra åndeverden til flere i salen. Hun vet aldri hvor mange eller til hvem de vil komme, dette er helt opp til «de på den andre siden».

  Beskjedene blir overlevert med masse kjærlighet og en god smule humor.
  Tone Marie er veldig treffsikker i sine beskrivelser.

  Siden Tone Marie nå bor i Danmark er dette en sjelden anledning til å få oppleve henne. Hun ønsker dere velkommen denne kvelden.

  Det er ikke nok å trykke skal her inne på FB, du er nødt for å melde deg på til Tone Marie ved å sende en sms til mobil +47 41227010 eller +45 52398187 med ditt navn og hvor mange plasser du bestiller. Billettene betales ved inngangen

  Prisen er kr 250,-

  Du kan lese mere om Tone Marie på hennes hjemmeside: www.tonemarie.no